İZİNSİZ KONSOMATRİS ÇALIŞTIRANLARA CEZA!

Gözden kaçırmayın

Afyonlu asker, trafik kazasında vefat ettiAfyonlu asker, trafik kazasında vefat etti

28/30 Kasım 2018 günü saat:22:00-02:00 saatleri arasında Merkez İlçe (1), Sinanpaşa İlçesi (2) ve Sultandağı ilçesinde bulunan (5) toplam (8) umuma açık içkili eğlence yerlerinde, İl Jandarma Komutanlığı, Defterdarlık, Sağlık, SGK İl Müdürlüğü ve İI Gıda Tarım Müdürlüğü görevlilerinin katılımı ile yapılan uygulama sonucunda;

Şahıs Sorgulamasında; (367) şahıs sorgulanmış olup, sorgulanan şahıslardan (1) Bina içinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık suçundan şahıs yakalanmış ve gözaltına alınmıştır. (l) şahsın aracının torpido gözünde yapılan arama sonucunda (2) adet bıçak ele geçirilmiş ve şahıs hakkında Kabahatler Kanununa Muhalefet Suçundan (259) TL idari yaptırım cezası uygulanmıştır.

Araç Kontrollerinde; (167) araç kontrol edilmiş olup, (2) yakalamalı ve hacizli araç yakalanmış, Toplam (4.379) TL trafik para cezası kesilmiştir.

Umuma Acık İçkili Eğlence Yer Kontrollerinde; Defterdarlık, SGK İl Müdürlüğü ve İI Gıda Tarım Müdürlüğü görevlilerince toplamda (8) işletmeye (365.061.50) TL para cezası kesilmiştir.

Ayrıca; (1) işletmede tütün mamulü tüketildiği ve kimlik bildiriminde bulunmadığı tespit edilerek idari işlem yapılmış, (3) yabancı uyruklu (Gürcistan, Azerbaycan ve Uganda) kadın şahsın izinsiz konsomatris olarak çalıştığı tespit edilmiş olup, (1) kadın tebliğe müteakip serbest bırakılmış, (2) kadın ise İl Göç İdaresine teslim edilmek üzere gözetim altına alınmıştır