Merkez 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti toplantısı, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Merkez 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti toplantısı, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi.


Toplantıya Sinanpaşa Kaymakamı Kübra Demirer, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman ile paydaşlar katıldı.


Toplantıda Merkez 2. OSB’nin Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu belirlendi. Merkez 2. OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı’na, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser oybirliğiyle seçildi. Merkez 2. OSB Yönetim Kurulu’nda şu isimler yer aldı:

Yönetim Kurulu Başkanı: ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser
Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri: İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban,
Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman.

Yönetim Kurulu Üyeleri: ATSO Meclis Üyesi Ahmet Karakol, İGM Üyesi Veysel Tekeli.
Toplantıda ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci ile İGM Üyesi Fadime Sezen de Merkez 2. OSB Denetim Kurulu’na oybirliğiyle seçildi.

Toplantıda Kıymet, Takdir ve Uzlaşma Komisyonu için de görevlendirme yapıldı.
Seçimin ardından söz alan ATSO ve Merkez 2. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser,

“Yıllardır stabil halde olan Merkez 2. OSB’nin faal hâle getirilmesi çalışmalarında bizlere destek veren Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’e, Milletvekillerimiz’e, Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Zeybek’e ve İl Genel Meclisi Başkanımız Sayın Burhanettin Çoban’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Serteser, Merkez 2. OSB için kamulaştırma çalışmaları için kurulan komisyon marifeti ile arazi sahipleri ile görüşüleceğini kaydetti.  

ATSO Meclis Üyesi ve Merkez 2. OSB Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Karakol da, Merkez 2. OSB ile ilgili ilk kez bu kadar büyük bir gelişme yaşandığını belirterek güzel çalışmalara imza atılmasını temenni etti.

Toplantı, iyi dileklerin dile getirilmesi ile sona erdi.