Afyonkarahisar Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Veysel Gök, Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman ile birlikte ilçede ekimi yaygın olan bezelyenin tanıtımı ve değerinde satışı ile ilgili çalışmalara başladı.

Bezelye ekiminin yoğun olduğu Sinanpaşa bölgesinde incelemelerde bulunan Afyonkarahisar Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Veysel Gök ile Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman ilçede ekimi yaygın olan bezelyenin tanıtımı ve değerinde satışı ile ilgili çalışmalara başladıklarını söylediler.

ÇİFTÇİNİN YANINDAYIZ

Sinanpaşa Ziraat Odası Başkanı Abdullah Türkyılmaz, Sinanpaşa Belediye Meclis Üyeleri İhsan Doğrul, Tolga Yıldırım ve İsmail Bayram ile birlikte bezelye arazisine inen Afyonkarahisar Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Veysel Gök, Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, her zaman çiftçinin yanında olduklarını ifade ettiler.

ÇİFTÇİMİZİN GÖZÜ KULAĞI OLACAĞIZ

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, Sinanpaşa bölgesinin tarım ve hayvancılık ile uğraştığına dikkat çekerek, “İlçemizde son yıllarda gelir kaynağı olan bezelye üretimi artarak devam etmektedir. Bizlerde Sinanpaşa Belediyesi olarak, bezelye üreticisi çiftçilerimizin her zaman gözü ve kulağı olacağız” dedi.

İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Bezelye üretiminin yaygın olduğu Sinanpaşa İlçesinde bezelyenin tanıtımı ve değerinde satışı yapılması için gerekli görüşmeleri Afyonkarahisar Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Veysel Gök ile yaptıklarını ifade eden Başkan Erdal Karaman, “Çiftçilerimize, ilçemize, belde ve köylerimize hayırlı olsun” diye konuştu.