AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen konuşmasında, “Kıymetli basın mensupları 31 Mart seçimleri ile ilgili saha çalışmalarımız aralıksız bir şekilde dur durak bilmeden devam ediyor. Önceliğimiz Afyonkarahisar, önceliğimiz Türkiye, önceliğimiz ümmet diyoruz. 31 Mart seçimleri sıradan basit bir mahalli idareler seçimleri değildir. Türkiye'nin 2023, 2051 2071 ve 2099 hedefleri için gece gündüz demeden Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde aşkla şevkle koşturmaya devam ediyoruz. Partimiz kurulduğu günden bugüne ‘aşkla koşan yorulmaz’ anlayışı ile Cumhurbaşkanımızın izinde devam ediyoruz. Bu seçimler gönül belediyeciliği, gönül seferberliği seçimleridir. Alt ve üst yapı yatırımları büyük oranda tamamlandı. Bizler gönüllere girmek için sahadaki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu hafta bildiğiniz üzere Milli Savunma Bakanımız Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı ve Kuvvet Komutanları ilimize ziyaret ettiler. Talep ettiğimiz Garnizon Komutanlığı'nın millet parkına dönüştürülmesi konusu ile ilgili çalışmalar başladı. Sayın Savunma Bakanımız, Genelkurmay başkanına gerekli talimatları verdi. İnşallah orada Belediye Başkan adayımız Mehmet Zeybek bir Millet Parkı yapacaktır” ifadelerine yer verdi.

 

“Askeri havaalanı sivil uçuşlara açılacak”

 

“Aynı zamanda Hava Kuvvetleri Komutanı da ilimizde askeri havaalanının sivil havacılığa açılması yolunda çalışma başlatacak” diyen Sezen şöyle konuştu: “Cumartesi günü de Sayın Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca ilimizi ziyaret edecek. Sağlık İl Müdürlüğünde koordinasyon toplantısı yapacak, esnaf ziyaretinde bulunacak. Sinanpaşa Devlet Hastanesi'nin temelini kendisi atacak. AK Parti hükümetleri döneminde çok icatlar yaptık. Halen daha yapıyoruz. Sayın Belediye Başkanımız 10 yıldır merkezi hükümetin desteğiyle çok büyük işlere imza attı. Yine ‘Yaparsa AK Parti yapar’ diyoruz. Bizim, önümüzdeki dönemde de hizmet kervanı duraksamadan Mehmet Zeybek başkanımızla devam edecektir. Afyonkarahisar hak ettiği noktanın çok daha üstünde bir kazanımlar sağlayacaktır. Teşkilat olarak 59 seçim bölgesinde sandık eğitimlerimiz başladı. Dün itibariyle 6 ilçemizde tamamlandı. 31 Mart seçimlerinde yaklaşık 6000 teşkilat üyemiz ile sandıkların başında olacağız. Afyonkarahisar'da 500 bin civarında seçmenimiz var. AK Parti Afyonkarahisar genelindeki üye sayısı ise bugün itibariyle 95 bindir. Seçmenin yüzde 20'si zaten AK Parti'ye üye. İnşallah Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, ana kademe, İl Teşkilatı gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.”

 

Askeri birlik için SEKA arazisi önerildi

 

Sezen, “İlimize askeri bir birlik konuşlanması içinde Çay ilçemizdeki eski SEKA arazisini komuta heyetine önerdik. Bununla birlikte Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar beyefendiyi, Genel Kurmay Başkanımız ve Kuvvet Komutanlarını Zafer bayramında kutlamalara davet ettik” dedi.