İlk defa Seydiler'de bir futbol takımı!..

Seydiler Spor yeşil-beyaz renkleriyle sahalarda boy gösterecek.

Seydilerspor motivasyon yemeği için Hıdırlık Seyir Restaurant’ta buluştu.



Seydiler Belediye Başkanı İbrahim Akkaya, Seydilerspor Teknik Direktörü Muhammed Aktaş ve takım kaptanı Müslüm Çakmak kulüpleri hakkında açıklamalar yaptılar.



Tecrübeli ve başarılarından sıkça söz ettiren Seydiler Belediye Başkanı İbrahim Akkaya yaptığı açıklamada, "Atatürk ne güzel söylemiş "Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur.” diye. Dünyada insana yapılan yatırım kadar hoş insana verilen değer kadar güzel hiçbir şey olmadığını biliyorum. Bizlerin amacını biliyorsunuz makam ve mevkii değil. Sadece insanlara hizmet etmek insanları en iyi yerde en iyi şekilde değerlendirmektir. Seydiler spor kurulması gereken bir kulüptü. Seydiler’de de böyle sporcu gençlerimizin var olduğunu gösterelim diye bu yola başvurduk”  diye konuştu.

Kulüp Teknik Direktörü Muhammed Aktaş yaptığı açıklamada, "Takımız gayet genç.Şampiyonluğa oynayan bir takımız.Antremanlarla daha da iyi bir takım olacağız.Allah nasip ederse bu yıl bu takımı şampiyon yapacağız.Bize bu fırsatı verdiği için Belediye Başkanımız İbrahim Akkaya’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Takım Kaptanı Müslüm Çakmak “İlk maçımız 13/10/2018’de antremanlarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz.Şampiyonluk için çok çalışacağız dedi.