Geçtiğimiz günlerde ilimizde görev yapan bayan kurum müdürleri ve daire müdürü eşleriyle bir araya gelen Sevim Zeybek bu kez de bayan mahalle muhtarları ve muhtar eşleriyle buluştu.

            Göreve başladığı günden bu yana, gönül belediyeciliğini şehrin her bir noktasına ulaştırmaya çalışan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'e sosyal sorumluluk alanında üretilecek projelerle destek vermeye çalışan eşi Sevim Zeybek, çalışmalarını sürdürüyor.  

                Bu doğrultuda, daha önce ilimizde görev yapan bayan kurum müdürleri ve daire müdürü eşleriyle tanışarak, vatandaşa hizmet adına görüş ve önerilerini alan Sevim Zeybek, bu kez de bayan muhtarlar ve muhtar eşleriyle Hanımlar Lokali'nde düzenlenen tanışma çayında bir araya geldi.

            Dini sohbetle başlayan programda, muhtar eşleriyle yakından ilgilenen Sevim Zeybek, özellikle kadın ve çocuklar için yapılabilecek çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

                Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner'in eşi Fadime Öner ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş'un eşi Zeyneb Karakuş'un yine Sevim Zeybek'e eşlik ettiği programın, oldukça faydalı geçtiğini belirten muhtar eşleri ev sahipliğinden dolayı Sevim Zeybek'e teşekkür etti.