Milliyetçiliğimizi Afyon’un haşhaş tarlalarına yazdık

Gün FM’de Seçime Doğru programına CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç konuk oldu.

Programda, “Bizim milliyetçiliğimizi kimse tartışamaz, sorgulayamaz” diyen Kılıç, “Biz milliyetçiliğimizi Afyon’un haşhaş tarlalarına yazdık” dedi. 

1999 yılındaki seçiminde müşahitlik göreviyle siyasete başladığını kaydeden Kılıç“İki dönem Parti Meclisi üyeliği yaptım. 27’nci dönemde Milletvekili seçildim ve 28’nci dönemde de yine İzmir’den vekil seçildim. Bu dönem de çalışmalarımıza devam edeceğiz” 

Karalamalar ve iftiralara maruz kaldık
İlk seçim sonrası hemen sahaya geri dönerek çalışmalara başladıklarını kaydeden Kılıç, “Ekonomik sıkıntılardan dolayı herkes seçimlerin bir an önce bitmesini arzu ediyordu. Ama sonuç böyle oldu. Motivasyonumuz yüksek. İlk dönemden bu yana biz yapacaklarımızı anlattık. Cumhur İttifakı ise karalamalar yaptı, iftiralar attı. Kapı kapı çalışarak halkımıza ulaşıyoruz. Yapacaklarımızı anlatıyoruz. Millet İttifakı bileşenleri olarak kazanacağımıza inanıyoruz. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı seçilecek” diye konuştu.

Afyon merkez ve Çay’da çalışmalar yaptığını söyleyen Kılıç, “Halkımız ekonomik sorunlardan bunalmış durumda. İktidar seçim süreci boyunca montaj videolarla karalamalar yaptı. İktidar domuz bağıyla kadınları öldüren, Türklükten utananlarla aynı masada oturuyor. Biz kurucu değerlere inanan, Atatürk’ün yolundan giden bir anlayışa sahibiz. Halkımız bizim milliyetçiliğimizi iyi bilir. Biz milliyetçiliğimizi Afyon’un haşhaş tarlalarına yazdık. Bizim milliyetçiliğimizi kimse tartışamaz, sorgulayamaz” dedi. 

 Gelin  değişimi birlikte  yapalım
Vatandaşlara seslenen Kılıç, “İlk seçim sonuçları gösteriyor ki Türkiye’de bir değişim talebi var. Gelin bu değişimin bir parçası olun. Eve gittiğinizde çocuklarınızın yüzüne rahat bir şekilde bakın. Çünkü bu seçimin sonucu çocuklarımızın geleceğini belirleyecek. Bu ülkeye demokrasiyi, adaleti yeniden getirmek gerekiyor. Vatandaşlarımızı bunun bir parçası olmak için Sn. Kılıçdaroğlu’na oy vermeye davet ediyoruz” diye konuştu.
Gençlerin umutsuz olduğunu söyleyen Kılıç, “Gençlerin sorunlarını biliyoruz, çözeceğiz. Gençlere kaliteli eğitim verilecek. Mülakat kaldırılacak. KPSS başvuru ücretleri alınmayacak. İşsizlik bitecek. Özgürlükler yasaklanmayacak. Siyasileri rahatça eleştirebilecekler. Kadınlarımız yaşamın her alanında olacak. Evine gelir girmeyen her eve sadece kadınlarımız hesabına asgari ücret düzeyinde ödeme yapacağız. Kadınımız bu azda olsa gelir ile evinin ve çocuklarının ihtiyacını karşılayacak. Kısaca gençlerimize,kadınlarımıza halkımıza tüm ülkemize bahar gelecek ” dedi.