Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO Meslek Komiteleri’nin Başkanları ile video konferans toplantısında bir araya geldi.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO Meslek Komiteleri’nin Başkanları ile video konferans toplantısında bir araya geldi. Serteser, koronavirüs salgınının ekonomiye etkisini azaltmak amacıyla, sektörlerde yaşanan sorunları Oda olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne ilettiklerini, TOBB Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun girişimleri ile sorunların birçoğunun çözüldüğünü kaydetti.

Serteser’in selamlama konuşmasının ardından Meslek Komiteleri’nin Başkanları tek tek söz alarak kendi sektörlerinde yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini Serteser’e aktardı. Her talebi not alan Serteser, “Sizler, küresel bir salgın olan koronavirüs dolayısıyla zor günler yaşayan ülkemizde ayakta durmaya, istihdamı sürdürmeye ve üretmeye gayret gösteriyorsunuz. Sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu video konferans haricinde de talep ve önerilerinizi paylaşmak için bana her zaman ulaşabilirsiniz. Koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında ekonomik düzenlemeler bakımından dinamik bir süreç yaşıyoruz. Taleplerinizi TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na ileteceğim” dedi.