Sevilen isim, tasavvuf tarihinden günümüze uzanan, düşündüren ve yer yer duygulandıran anlatısını gönüllere hitap eden şiirleriyle taçlandırdı. Serdar Tuncer sevilen şiirlerini okudu ve anlattığı hikâyelerle gönüllerin pasını sildi.

Gözden kaçırmayın

Etem Tem Fotoğraf Yarışması 6. kez düzenlenecekEtem Tem Fotoğraf Yarışması 6. kez düzenlenecek

Belediyemiz tarafından düzenlenen kültür-sanat etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Son dönemde konserden söyleşiye, konferanstan tiyatroya, panelden imza günlerine birçok etkinliği gerçekleştirerek ünlü sanatçıları Afyonkarahisarlılar ile buluşturan Belediye Şair, yazar ve televizyon programcısı Serdar Tuncer'i konuk etti. Ekranların sevilen yüzü Tuncer'in gönüllere hitap eden anlatılarıyla şiir ve muhabbet gecesi, Afyonkarahisarlılardan büyük beğeni aldı.

Belediyemizin düzenlediği kültür sanat etkinlikleri, birbirinden değerli isimlerin katılımlarıyla devam ediyor. Etkinlikler çerçevesinde bu kez, televizyon programcısı Serdar Tuncer, Afyonkarahisarlılarla buluştu. Yoğun ilgi gören programa Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, AKÜ Rektörü Mehmet Karakaş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ve Belediye Başkan Yardımcımız Süleyman Karakuş katıldı.

Sevilen isim, tasavvuf tarihinden günümüze uzanan, düşündüren ve yer yer duygulandıran anlatısını gönüllere hitap eden şiirleriyle taçlandırdı. Serdar Tuncer sevilen şiirlerini okudu ve anlattığı hikâyelerle gönüllerin pasını sildi. Mütevazı duruşuyla da beğeni toplayan Tuncer'i hemşehrilerimiz ilgiyle dinledi. Programın sonunda Tuncer, Afyon'un güzel insanlarıyla buluşmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile dinleyicilere teşekkür etti. Zeybek Başkan'da, Tuncer'e teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu. Program Tuncer'in sevenleri ile buluşmasıyla sona erdi.