Sinanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü imzasıyla okullara gönderilen "sendika delege seçimlerine katılnaızı rica ederim" yazısı sehven gönderilmiş.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Sinanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü imzasıyla okullara gönderilen "sendika delege seçimlerine katılmanızı rica ederim" yazısı sehven gönderilmiş!..

Geçtiğimiz hafta, Sinanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Avcı imzasıyla okullara gönderilen resmi yazıda  "Eğitim Bir Sen delege seçimlerine katılım sağlanması" hususunda gereği rica edilmişti.

Bu yazının, geçtiğimiz günler Şube Müdürlüğüne atanan ve ulusal basında "Kılıçdaroğlu!na hakaret etti, Şube Müdürlüğüne yükseldi" haberleyile gündem olan  Eğitim Bir Sen Sinanpaşa İlçe Temsilcisi Eyyup Bayrak tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürne imzalattırıldığı iddia ediliyor.

Afyonhaber'in edindiği bilgiye göre, resmi yazının sendikanın eski ilçe temsilcisi Eyyup Bayrak tarafından hazırlandığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Avcı tarafından dikkat edilmeden e-imza ile okullara gönderildiği yönünde.

Bugün, Sinanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü okullara tekrar yazı gönderdi ve önceki yazının sehven gönderildiği belirtilerek dikkate alınmaması istendi.

Konuyla ilgili olrak Valilik veya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bir inceleme ve soruşturma yapılmadığı ve konunun örtbes edilidği bildiriliyor.