Afyonkarahisar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüz tarafından başlatılan yarışma sonuçlandı. ŞEHRİM İÇİN PROJEM VAR MEKTUP yarışmasının derece alanları ödüllerini düzenlenen törenle aldı.

Öğrencilerimiz için geçtiğimiz ayda başlatılan ‘Şehrim İçin Projem Var’ yarışmasının kazananları belirlendi. Yarışma ardından Belediye Meclis Salonunda ödül töreni düzenlendi. Törene, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürümüz Sami Çetinaktı, öğrencilerin aileleri ve öğretmenleri katıldı. Ödül töreni öncesi öğrenciler Zeybek Başkan ve katılımcılara sunum yaparak, projelerinin detaylarını anlattı.

4 kategoride yapılan yarışmada birinciye tablet, ikinciye tablet, üçüncüye akıllı saat hediye edildi. Kazananlar hediyelerini Zeybek Başkan’dan aldı. Yarışmaya katılan Muhammed Sefa Şen 1. Büşra Şentürk 2. Dilay Güneş ise 3. oldu. Spor, Sağlık, Çevre ve Eğitim kategorilerinde yapılan yarışmanın kazananları ödüllerini aldıktan sonra Zeybek Başkanla günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

ÖNEMLİ BİR PROJE

Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın Belediyemize teşekkür ederek konunun önemine dikkat çekti. Yalçın; “Belediye Başkanımız tarafından hayata geçirilen bu proje öğrencilerimiz ve şehrimiz açısından önemli bir husus. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Dereceye girenleri tebrik ediyor destek veren, katkı sunan yöneticilerimiz ve velilerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

FİKİRLERİNİZ BİZİM İÇİN HER ZAMAN DEĞERLİ

Öğrencileri başarısından dolayı tebrik eden Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ise “Her türlü fikre ve her türlü görüşe açığız ve eleştirebilirsiniz de. Her ay muhtarlarımızla ve sivil toplum örgütleri ile istişare toplantıları yaparız. Geçtiğimiz günlerde üniversite öğrencilerimizin kulüp başkanları ile bir araya geldik. Daha sonra İnşaat Fakültesindeki öğrencilerimiz ve öğretim üyelerimizle bir araya geldik. Fikirleriniz bizim için çok önemli. Bizim göremediğimizi görüp fark edemediğimizi fark edebilirsiniz diye sizin de görüşlerinizi alıyoruz.  Her yıl kitap okuma projemizi uyguluyor, gençlerimizin yararına olan her projeye katkı sağlıyoruz. Görüşlerimizi objektif bir şekilde belirttiğiniz için sizlere çok çok teşekkür ediyorum, görüşleriniz mutlaka değerlendirilecektir. Bu projeleri göz ardı edeceğimizi hiçbir zaman düşünmeyin. Biz bu şehri nasıl güzelleştirebiliriz nasıl yaşanılabilir bir hale getirebiliriz düşüncesindeyiz. Cesaretinizden dolayı sizleri tebrik ediyor, hayat boyu başarı diliyorum” diye konuştu.