Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, şehitler adına haksız yere yardım toplayan sahtekarlara fırsat verilmemesini belirterek, “Şehitlerin adını kullanıp yardım toplayanlar sahtekardır” dedi


Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Abdülkadir Konak’ı ziyaret etti.

 İsmail Kumartaşlı’nın ziyaretine yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Kumartaşlı, “Biz dernek olarak şimdiye kadar tek kuruş yardım toplamadık. Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Çoban, şehitlerimizin fotoğraflarının da bulunduğu poster yaptırdı ve biz de bu posterleri ücretsiz dağıtıyoruz” dedi.

Kumartaşlı, şehit ailelerinin adını kullananların kendisini bile aradıklarını belirterek, “Rastgele arıyorlar ve para talep ediyorlar. Buradan bütün hemşerilerimize bir çağrıda bulunuyorum. Lütfen, bu tür arayanlara fırsat vermeyin” diye konuştu.

ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, Kumartaşlı başkanlığındaki derneğin çalışmalarını takdirle izlediklerini ifade ederek, “Bizlere düşen ne görev varsa yapmaya hazırız. İsmail Kumartaşlı Başkanımıza yaptıkları güzel hizmetler için teşekkür ediyoruz” dedi.