Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri



 

Afyon Lisesinden mezun olan Şehit ve Gazilerimiz için Afyon Lisesine fotoğraf köşesi yapılacak.

İlimizde vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için canları feda eden Aziz Şehitlerimiz ve Kahraman Gazilerimiz için mezun oldukları okullarda, fotoğraf ve tanıtım köşesi oluşturuluyor.

Proje kapsamında Afyon Lisesini ziyaret eden, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, beraberinde Afyon Lisesinden mezun olan Şehitlerimizin babaları ve Gaziler ile birlikte okul müdürü Turgay Bingül ile görüştüler.

2019 yılı Şehitler takvimini okul müdürü Bingül’e takdim eden Kumartaşlı, Afyon Lisesinden mezun olan Şehitlerimizin fotoğraflarını ve özgeçmişlerini, bunun yanında yine Afyon Lisesinden mezun olan Gazilerimizin de fotoğraflarından oluşan bir köşe yapılmasını kararlaştırdılar.

Okul Müdürü Bingül’e hassas davranışı ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Kumartaşlı, İlimizde ve ilçelerimizde şehitlerimizin ve gazilerimizin mezun oldukları okullara da birer fotoğraflarının asılmasını planladıklarını söyledi.

Ziyarete; Afyon Lisesi'nden mezun olan Şehit İsmail Çınar'ın babası Mustafa Çınar ve Afyon Lisesi'nden mezun olan Gazi Ertuğrul Demir’de katıldı