rnŞehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun Vefatının 3.yıldönümünde Kocaöz Belediyesinde Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Parkının açılışı gerçekleştirildi.

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

 

Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun Vefatının 3.yıldönümünde Kocaöz Belediyesinde Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Parkının açılışı gerçekleştirildi.

Ülkü Ocakları Afyonkarahisar il başkanlığı ve Kocaöz Belediyesiyle ortak gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun vefatının 3.yıldönümünde Kocaöz Belediyesinde Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Parkının açılışı gerçekleştirildi.

 

Programa Pazarağaç Belediye Başkanı ADEM BULUT, Karacaören Belediye Başkanı MUHTEREM ALGÜL, Fethibey Belediye Başkanı MUSTAFA ÖZDEMİR, Kayıhan Belediye Başkanı ÖMER ŞAHİN ve MHP Çay ve Çobanlar ilçe başkanları katılım gerçekleştirdi. Programa Kocaöz ve çevre ilçelerden gelen vatandaşlar yoğun ilgi ve alaka gösterdiler program Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlarken Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu dualarla anıldı.

 

Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl başkanı Timur BAYRAM “Bin yıldır bu topraklarda yaşıyoruz ancak hala bizi bu topraklarda misafir görüyorlar. Dün adı Mehmet'ti bugün Fırat oldu. Vatan toprağı için ölmekten korkmadılar. Etrafımız dost görünümlü düşmanlarla çevrili. Bundan sonra da bu vatan için ölmekten korkmayız" diye konuştu.

 

Kocaöz Belediye Başkanı İbrahim NAL “Gençlerimiz, vatan uğruna şehit olmaya devam ediyor. Bundan sonra da vatan için mücadelemiz devam edecek. Aileler, gözlerinden bile sakındıkları evlatlarını okusunlar diye üniversitelere gönderiyorlar. İşte o gençlerden biri de Fırat Yılmaz Çakıroğlu kardeşimiz. Yüreğimiz çok buruk, bazen kelimeler kifayetsiz kalabiliyor. Bizim vatan mücadelemiz devam edecek ancak bu daha iyi eğitim alarak olacak. Meydanlarda, sokaklarda değil, okullarda daha iyi eğitim alarak, daha iyi noktalara gelerek mücadele edilecek" diye konuştu.

Konuşmalarından sonra açılış gerçekleştirildi.