ŞEHİT AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMIYORLAR

Çay Kaymakamı Mehmet Miraç Topaloğlu, Karacaören Belediye Başkanı Muhterem Algül ve İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Murat Çakır Karacaören kasabasındaki şehit ailelerini ziyaret ettiler.

 

 

Çay ilçesine bağlı Karacaören Kasabasında ikamet eden şehit ailelerini ve Gazileri evlerinde ziyaret eden Çay Kaymakamı Mehmet Miraç Topaloğlu, Karacaören Belediye Başkanı Muhterem Algül ve İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Murat Çakır ailelerin istek ve taleplerini dinlediler. Çay protokolü ilk olarak şehitlerimizden Fatih Olcay, Fatih Ak, Mehmet Esen ve Nuri Bayrak’ın ailelerini evlerinde ziyaret ettiler. Daha sonra gazilerimiz ve Şehit Aileleri belediye taziye evinde toplanıp Kuranı Kerim okundu, dualar edildi. Şehitlerimizin mezarlığını da ziyaret eden heyet şehitlerimizin kabri başında dua ettiler.

 

Gazilerimiz unutulmadı

Kaymakam Mehmet Miraç Topaloğlu, Karacaören Belediye Başkanı Muhterem Algül ve İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Murat Çakır daha sonra yine kasabada ikamet eden Kıbrıs Gazisi Bekir Çevik’i, Ali Rıza Onuş’u ve Güneydoğu Gazisi Bilal Balık’ı evlerinde ziyaret ettiler. Gaziler ile bir süre sohbet eden protokol üyeleri bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu.

 

“Her zaman yanlarındayız”

Her zaman şehit Ailelerinin ve Gazilerin yanında olduklarını belirten Karacaören Belediye Başkanı Muhterem Algül, “Çay Kaymakamımız Mehmet Miraç Topaloğlu ve İlçe Jandarma Komutanımız Teğmen Murat Çakır ile birlikte kasabamızda bulunan Şehit Ailelerini ve Gazilerimizi evlerinde ziyaret ederek istek ve taleplerini dinledik. Belediye olarak her zaman Şehit Ailelerimizin ve Gazilerimizin yanındayız. Tüm şehitlerimizi minnetle ve saygıyla anıyor, onları yetiştirip vatana kurban eden anne ve babalarının ellerinden öpüyoruz” dedi.