31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin ardından İl Genel Meclisi Başkanlığına seçilen Burhanettin Çoban, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı öncülüğünde Şehit Ailesi ve Gazileri makamında kabul etti.

 

Ziyarette konuşan Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı, Afyonkarahisar Belediyesi eski Başkanı Burhanettin Çoban’ı İl Genel Meclisi Başkanlığından dolayı tebrik ederken, tüm Şehit Aileleri ve Gazilere bu güne kadar vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

Burhanettin Çoban’ın bu güne kadar desteğini her daim yanlarında hissettiklerini söyleyen Başkan Kumartaşlı, tüm şehit aileleri ve Gaziler adına İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür etti.

Ziyaretten dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten İGM Başkanı Çoban, hangi görevde olursa olsun ve hatta hiçbir görevde olmasa dahi her zaman Şehit Ailelerinin ve Gazilerin yanlarında olduğunu ve bundan sonra da olmaya devam edeceğini belirterek, “Bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin bizlere kutsal emanetleri olan Aileleri ve Kahraman Gazilerimiz için gece gündüz hizmete hazırız. Bu güne kadar elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım, bundan sonra da en iyi hizmet için ailelerimizin yanındayım. Başarılı çalışmalarından dolayı Dernek Başkanımız İsmail Kumartaşlı ve yönetimini tebrik ediyor, ziyaretleri için teşekkürlerimi bildiriyorum” dedi.

Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyarette, Dernek Başkanı Kumartaşlı, dernek faaliyetleri hakkında Başkan Çoban’ı bilgilendirdi.