31 Ekim 2016 tarihinde Hakkari Çukurca’da teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan Bolvadinli Şehidimiz Şehit P.Uzm.Çvş. Nuri Başaran şahadetlerinin ikinci yılında Bolvadin ilçesinde dualar ile anıldı.
 

Hakkâri Dağ ve Komd. Tuğ. K.lığı 5 nci Dağ ve Komd Tb. K.lığı 2 nci Dağ ve Komd Bl. K.lığı emrinde görevli iken 31-10-2016 tarihinde Şehit Asb.Çvş.Bahri Uçuş operasyonu kapsamında Hakkari ili Çukurca İlçesi Hisar Dağı Binlis Tepe bölgesinde PKK Terör Örgütü mensubu teröristlerle girdiği silahlı çatışma sonucu şehit olan şehidimiz şahadetlerinin ikinci yılında baba ocağında dualar ile anıldı. Şehit P.Uzm.Çvş. Nuri Başaran Şehidimizin ailesinin ev sahipliğinde Bolvadin’de bir Düğün salonunda İkindi namazına müteakip yemek ikram edilerek dualar ile anıldı.

Katılım yoğun oldu

Programa Afyonkarahisar Garnizon Komutanı Tuğg. Özdemir Şan adına Afyonkarahisar Merkez Komutanı Topçu Kd.Alb. Fatih Sağdıç, Afyonkarahisar Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zekai İnan, Bolvadin Belediye  Başkanı Fatih Kayacan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Askeri Yetkililer, Bolvadin Protokolü, Daire Amirleri, Şehit Aileleri ve Gaziler ile Bolvadin ilçe halkı katıldı. Bir açıklama yapan Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı “Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Dualarımızı Allah kabul etsin şehitlerimizin mekânları cennet olsun” dedi.