AGC Başkanı İsmail Akar: Hakkı Özsoy, Afyon Basınını birleştirdi AGC Başkanı İsmail Akar: Hakkı Özsoy, Afyon Basınını birleştirdi

T.C. Afyonkarahisar Valiliği, 31 Mart Yerel Seçimlerinin güvenli bir şekilde tamamlanması için önemli bir Asayiş Toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, İl Jandarma Komutanı Tolga Yağan ve İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay yer aldı. Alınacak tedbirler detaylı bir şekilde ele alındı.

Ayrıca, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, İl Jandarma Komutanı Tolga Yağan ve İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başkanlığında çevrimiçi olarak düzenlenen Seçim Güvenliği Toplantısına katılım sağladı. Bu toplantıda seçim güvenliği ile ilgili stratejik planlar ve uygulamalar ele alındı.

Bu iki toplantının amacı, vatandaşların oylarını güven içinde kullanabilmelerini sağlamak ve seçim sürecinin herhangi bir aksaklık olmadan yürütülmesini garantilemekti. Her iki toplantıda da alınan kararlar ve planlanan tedbirler, seçimlerin huzur ve düzen içinde geçmesine katkıda bulunacak niteliktedir.