Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 9. haftasında, ligde son sırada bulunan Banvit'e deplasmanda 72-71 yenildik ve rakibe bundan sonraki süreç için can suyu verdik.

Daha önce İstanbul BB Spor'a verdiğimiz can suyunun aynısı...

Şu an itibariyle, ligde aynı puana sahip olan takımlara (Banvit ve İstanbul BB Spor) yenildiğimiz için son sıradayız. Ancak, istatistiklere baktığımız zaman son sıradaki takımla uyuşmayan atılan-yenilen sayıları görüyoruz.

8 maçta attığımız sayı 661, lig lideri Fenerbahçe'nin attığı sayı 647!.. Ligin son sırasındaki takım, ligin yenilgisiz liderinden daha fazla sayı atmış. Çok ilginç!..

8 maçta yediğimiz sayı 681. Ligin 2. ve 3 .sırasındaki takımlardan (Anadolu Efes ve Tofaş) daha az sayı yemişiz...

Bu istatistikler inanılmaz ve olağan dışı.





Ve, 8 maçta muazzam sayı atabilen, Tofaş ve Galatasaray gibi güçlü ve bütçeli takımları yenebilen bir takım ligde son sırada.

Son periyotlarda, son saniyelerde, top kayıpları, anlık panikler, konsantrasyon düşüklüğü ve anlık aşırı rehavet nedeniyle kaybedilen maçlar...



Bu takıma yazık olmasın...

Yöneticilerimiz canla başla çalışıyor. Onlara buradan selamlarımı, teşekkürlerimi sunuyorum. Her tür fedakarlığı göstererek, tüm maddi manevi zorluklara göğüs gererek, şu zor şartlarda iyi bir takım oluşturdular. Oyuncularımızın hepsi kaliteli ve süper lig ayarında...





Can Sevim hocam ve ekibi...

Lütfen, gereğini yapın, tedbirlerinizi alın, oyuna zamanında müdahale edin, bu takımı layık olduğu sıralara yükseltin.

Bu takım, bu kadro orta sıralara çıkabilecek güçte.

Son periyotta, son dakikalarda neler oluyorsa, bu olumsuz durumu ortadan kaldırın.

Bu takım, bu kulüp, bu şehir, bu yönetim böyle şanssız, talihsiz ve mazereti olamayan sonuçları hakketmiyor.

Taraftar olarak, şehir olarak takımımızın, teknik kadronun, yöneticilerimizin, kulübümüzün arkasında durmaya devam etmeliyiz. Ancak, gösterilen bu sabır, bu anlayış, Can Sevim ve ekibi tarafından iyi değerlendirilmelidir. 

Bu Pazar günü 17:30'da, Veysel Eroğlu Spor Salonunda; krizlerle boğuşan, üç yabancısını birden kaybeden, önemli rakiplerimizden birisi olan Sakarya Büyükşehir'i konuk edeceğiz. Öyle ya da böyle bu maçı mutlaka almalıyız.

Hep birlikte salondayız...



Desteğe devam...





   [email protected]