Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Adnan ŞENEL, 24 Kasım “Öğretmenler Günü” münasebeti ile bir mesaj yayınladı.
ŞENEL mesajında,
Bugün, 24 Kasım “Öğretmenler Günü” aziz milletimizin geleceğini hazırlayan öğretmenlerimizi, şükranla ve saygıyla hatırladığımız bir gün.
“İnsanların en hayırlısı (en iyisi, en kalitelisi) insanlara faydalı olanıdır.” İlkesi çerçevesinde eğitim ve öğretim faaliyetlerine hizmet eden, katkıda bulunan, hayatını bu uğurda sarf eden öğretmenlerimiz, gerçekten ulvi bir görev üstlenmişlerdir.
Ancak, sorumluluklarının bilinci içinde bu onurlu görevlerini yerine getirmeye çalışan öğretmenlerimiz, bugün maalesef sosyal ve ekonomik bir çok sıkıntı içindedir. En temel ihtiyaçlarını dahi karşılamakta güçlük çeken bu insanlarımız, borçlanarak, yada ikinci bir iş ile geçim sıkıntılarını aşmaya çalışmaktadırlar.
Kendilerine evlatlarımızı ve milletimizin geleceğini emanet ettiğimiz öğretmenlerimize, her türlü politik çıkarcılıktan uzak bir anlayışla, toplumsal görevimizi ve sorumluluğumuzu yerine getirmek, en temel milli görevimizdir.
Saadet Partisi olarak biz, öğretmene saygıyı bu ilkesel anlayış içinde telakki ediyoruz.
“Öğretmenler Günü” münasebeti ile tüm öğretmenlerimize şükranlarımızı arz ediyor, aramızdan ayrılmış öğretmenlerimize de Allah’tan(c.c.) rahmet diliyorum dedi.