Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı ile Emniyet Müdürlüğü çete oluşumlarına karşı mücadeleye devam ediyor.



Başsavcı Vekili Osman Çabuk’un koordinesinde, Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız’ın başlattığı operasyonda minibüs durağında şüpheli 9 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerlerinde ve araçlarında çeşitli suç aletleri bulundu.


BAŞSAVCILIK VE EMNİYET GÖZ AÇTIRMAYACAK



Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı ile Emniyet Müdürlüğü İlimizde suç ve suçlulara karşı yürüttükleri ortak çalışmalar ile takdir toplamaya devam ediyorlar. Başta uyuşturucu ve fuhuş olmak üzere tüm olayların üzerine gitme kararlılığını sergileyen Başsavcılık ve Emniyet, son olarak Şuhut kavşağında bulunan bir minibüs durağına baskın düzenlediler. Alınan bazı duyumları değerlendiren Başsavcılık ve Emniyet Ekipleri minibüs şoföründen haksız kazanç temin ettikleri öğrenilen kişiler hakkında soruşturma başlattılar.



TABANCALAR VE SOPALAR ELE GEÇİRİLDİ



Minibüs durağındaki şüpheli 9 kişi ile bu kişilerin araçlarında yapılan aramalarda tabancalar, bu tabancalara ait mermiler ile kesici aletler, sopalar ele geçirildi. Şüpheli 9 kişiyi önceki gece sorguya alan Emniyet Ekipleri bu kişilerin cep telefonları ve bu telefonların görüşme trafiği ile ilgili bir inceleme başlattı. Yapılan inceleme devam ederken ilgililer, ‘İlimizde en ufak bir suç meydana gelmemesi için önleme faaliyetlerimiz devam etmektedir. Suç ve suçlulara karşın 7/24 tüm ekiplerimiz çalışmaktadırlar. Çete oluşumlarını bertaraf etmek başta olmak üzere tüm konularda çalışmalarımız sürmektedir’ dediler.



Gazete 3