SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANMA YÜRÜYÜŞÜ

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü Vali Tutulmaz’ın Katılımı ile Yapıldı
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan çalışma kapsamında ve 81 ilimizde düzenlenecek olan etkinlikte Sarıkamış Ruhu’nun ülke genelinde canlılığını sürdürmesi ve manevi iklimin toplumun tüm bireyleri tarafından hissedilmesi ile Sarıkamış harekatında şehit düşen on binlerce Mehmetçiğin anılması amaçlanmaktadır.

İlimizde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 104. Yılında Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü Valimiz Mustafa Tutulmaz, Garnizon komutanı Tuğg. Özdemir Şan, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Hamza Çömez, İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, İl Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşların katılımı ile yapıldı.

Ellerinde Türk bayrağıyla çok sayıda vatandaşın katılımı ile İmaret Cami önünden başlayan yürüyüş Anıtpark önünde sona erdi. Yürüyüş sonrasında saygı duruşunun ardından hep birlikte İstiklal marşımızın okunmasıyla devam eden proğram Kuran-ı Kerim tilaveti ve İl Müftüsü Şükrü Kabukçu’nun yaptığı dua ile tamamlandı.