Sarık köyünden MHP ‘ ye 60 vatandaşın katılımı dolayısı ile rozet takma merasimi yapıldı.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine GökçeAfyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine Gökçe

          MHP Merkez İlçe Başkanlığı Sülümenli ‘den sonra Sarık köyünde de köy temsilciliği açtı. Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi KARTAL ve ilçe yönetimi üyeleri ile beraber dün sarık köyünde köy temsilciliği açtı. Sarık köyünden MHP ‘ ye 60 vatandaşın katılımı dolayısı ile rozet takma merasimi yapıldı.

          MHP Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi KARTAL ‘’ bu gün sarık köyümüz de açılışını yaptığımız ve partimize üye olan 60 vatandaşımıza rozet takma programına katıldık. Köy teşkilatımız sarıklı vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Diğer belde ve köylerde olduğu gibi sarık köyümüzde de yoğun ilgi ile karşılaştık. Vatandaşlarımızın bize olan güveni ve sevgisi bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir. Teşkilatlarımızın tüm birimleri Liderimiz Dr. Devlet BAHÇELİ Bey ‘ in emrettiği üzere çalışmalarımıza devam ediyoruz. Görüyoruz ki Anadolu ‘ nun çocukları akın akın Üç Hilal ‘ in altına koşuyor. Bizlere inanan ve güvenen tüm vatandaşlarımızın hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. İnşallah seçimlerde Milliyetçi Ülkücü Hareket ‘ in iktidarı ile bu çalışmalarımızı taçlandıracağız. ‘’ dedi.