Sarıgöl Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından Sarıgöl Kaymakamı Adem Uslu’ya eğitime verdiği hizmetlerden dolayı plaket verildi. Afyon vali yardımcılığına atanan Adem Uslu, Sarıgöl’e veda etti Afyon’a geliyor. ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Sarıgöl Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından Sarıgöl Kaymakamı Adem Uslu’ya eğitime verdiği hizmetlerden dolayı plaket verildi. Afyon vali yardımcılığına atanan Adem Uslu, Sarıgöl’e veda etti Afyon’a geliyor. 1993 yılında kaymakam adaylığı sınavını kazandıktan sonra 1994 yılında kaymakam adayı olarak Afyon’a atanmıştı. Uslu’nun yolu 2. kez Afyona düşüyor.   Sarıgöl Ziraat Odası Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemekli toplantıya çok sayıda davetli katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Sarıgöl Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Hikmet Ertürk, “Sarıgöl Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerinin kalacağı 200 kişilik öğrenci yurdu kaba inşaatının yapımında, dernek üyeleri ile birlikte hayırseverlerin evlerine kadar giderek ilçeye öğrenci yurdu kazandıran Sarıgöl Kaymakamımızı unutmayacağız. İlçemize kız ve erkek öğrenci yurdu yapımında bizlerle birlikte hayırseverlerin evlerine kadar birlikte gittik. Eğitime büyük hizmet verdiniz. Bu gün 65 odalı bir öğrenci yurdunu ilçemizi kazandırdınız. Bu eserle isminiz daima ilçede anılacaktır. Bizler sizi unutmayacağız. Eğitime verdiğiniz ve ilçeye kazandırdığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ederim’’ dedi.
Kaymakam Adem Uslu da, “Biz, bu işe başlarken Sarıgöl olarak başaracağımızı biliyordum. Sarıgöl ilçede birçok eseri kendi imkanlarıyla yapmasını seven bir ilçe. İlçe halkından bir milyonun üzerinde bağış topladık. Ben sadece sizlerle birlikte oldum ve birlikte öğrenci yurdunu kazandırdık. Bizler gelip geçiciyiz ama birlikte başardığımız eserler daima ayakta kalacak. Ben de yurt yapımında emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ederim” diye konuştu.
Daha sonra Sarıgöl Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Ertürk tarafından Kaymakam Uslu’ya hizmetlerinden dolayı plaket verildi. Uslu, son valiler ve kaymakamlar kararnamesi ile Afyonkarahisar Vali Yardımcılığı’na atandı.