CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal’ın, Saraydüzü Köyü’nde köy tüzel kişiliğine ait çayırın yabancı bir firmaya peşkeş çekilmesine dur demek için köylülerle birlikte verdiği mücadelede hakkın yerini bulduğunu kaydeden Saraydüzü Köyü sakini Nuri Koç, “Köy sakinleri olarak Burcu Köksal’a emekleri için teşekkür ediyoruz” dedi

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal’ın, Saraydüzü Köyü’nde köy tüzel kişiliğine ait çayırın yabancı bir firmaya peşkeş çekilmesine dur demek için köylülerle birlikte verdiği mücadelede hakkın yerini bulduğunu kaydeden Saraydüzü Köyü sakini Nuri Koç, “Köy sakinleri olarak Burcu Köksal’a emekleri için teşekkür ediyoruz” dedi

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal’ın, Afyonkarahisar merkeze bağlı Saraydüzü Köyü’nde köy tüzel kişiliğine ait çayırın yabancı bir firmaya kiralanmasına karşı Saraydüzü Köyü halkının hak mücadelesinde yanında yer aldığını belirten Saraydüzü Köyü sakini Nuri Koç, hak mücadelelerinin zaferle sonuçlandığını söyledi.



“BURCU KÖKSAL KONUYU

AN VE AN TAKİP ETTİ”

Saraydüzü Köyü sakinleri adına konuşan Nuri Koç, süreçle ilgili şu bilgileri aktardı, “Sayın vekilimiz her zaman köy tüzel kişiliğine ait çayırın yabancı bir firmaya kiralanmasına karşı çıkan köy sakinlerimizin yanında oldu. Desteğini hiçbir zaman bizden esirgemedi. Gece gündüz bizi arayarak konu hakkındaki gelişmelerle ilgili bilgileri bire bir aktardı. Bu konuda danışmanlarını da görevlendirdi. Buradan Burcu hanımın danışmanı Hatice hanıma da teşekkür ediyorum. Sayın Milletvekilimiz Burcu hanım konuyu gerek Bakan ve Bakan Yardımcıları olmak üzere ilgili tüm mercilere aktararak takipçisi oldu. Konuyla ilgili tüm gelişmeleri an ve an sayın vekilimizin danışmanı Hatice hanımın bizlere aktardı. Öte yandan bu arazinin vasıf değişikliğinin yapılmaması içinde sayın vekilimiz Buru Köksal’a ayrıca teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.



“SARAYDÜZÜ KÖYÜ SAKİNLERİ OLARAK KÖKSAL’A

EMEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Milletvekili Av. Burcu Köksal’ı arazi sorunu hakkında Saraydüzü Köyü’ne davet ettiklerini kaydeden Koç, “Vekilimizi köyümüze davet ettik. Davetimize hemen cevap verip söz konusu araziyi yerinde gördü. Sorunumuzu bire bir arazimizin olduğu yerde Sayın Köksal’a anlattık. Kendiside konuyu hemen Meclise taşıdı. Saraydüzü Köyü sakinleri olarak arazi sorunumuzun çözüme kavuşmasında desteği bizden esirgemeyen CHP Afyonkarahisar Milletvekilimiz Av. Burcu Köksal’a sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Kendisine emekleri için minnettarız.” dedi.



“NE HÜSEYİN SEZEN NE DE

ALİ ÖZKAYA BİZE DÖNÜŞ YAPMADI”

AKP İl Başkanı Hüseyin Sezen’i köy sakinleri ile birlikte ziyaret ederek konuyu aktardıklarını kaydeden Koç, “Sayın Sezen’e arazi sorunumuzu aktardık. Kendisi ilgileneceğini söyledi. Ama daha sonra bize hiçbir dönüş yapılmadı. Sayın İl Başkanı Sezen ve AKP Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ile konu hakkında bizzat görüşen benim. Burcu Köksal’a verdiğim belgeleri Hüseyin Sezen ve Ali Özkaya’ya da verdim. Ancak ne bana nede bir başka köy sakinine dönüş yapmadılar.” şeklinde konuştu.



“SEZEN’İN SORUNU BİZ ÇÖZDÜK

DEMESİ BÜYÜK HAKSIZLIK…”

AKP Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Sezen’in, CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal’ın arazi sorununun çözümündeki emeğinin üstüne sorunu biz çözdük demesinin büyük haksızlık olacağını dile getiren Saraydüzü Köyü sakini Nuri Koç, “Sayın AKP il Başkanı Hüseyin Sezen bey konu hakkında yaptığı basın açıklamasında köyümüzdeki arazi sorununu çözdüklerini ifade ediyor. Bu açıklama ile Sayın Milletvekilimiz Burcu Köksal’ın emeğine büyük haksızlık yapılmış oluyor. Köy tüzel kişiliğine ait çayırın yabancı bir firmaya kiralanmaması tamamen Burcu Köksal vekilimizin emeği sonucu gerçekleşmiştir. Bir başkasının bunu sahiplenmesi veya o konu hakkında kendilerine pay çıkarması Sayın Milletvekilimiz Burcu Köksal’ın emeklerinin gasp edilmesidir. Bizim hiçbir konuda olmamış bir olayı olmuş gibi göstermek gibi bir niyetimiz hiçbir zaman olmadı. Saraydüzü Köyü’ndeki köy tüzel kişiliğine ait çayırın yabancı bir firmaya kiralanmaması için emeği çeken Sayın Burcu Köksal’dır. AKP İl Başkanı Hüseyin Sezen Bey ve Milletvekili Ali Özkaya ile bu konuda 15 dakikalık bir görüşme yaptık. 15 dakikada mı bütün olaylar çözüldü.” diye konuştu.