Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

 

Sandıklı ilçemizde ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın, istedikleri marketten alışveriş yapmalarını sağlayan “SANKART” uygulaması hemşerilerimizin hayır dualarını almaya, dertlerine derman olmaya devam ediyor.

Belediye Başkanımız Mustafa Çöl’ün talimatlarıyla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen proje kapsamında aylık otomatik olarak güncellenen kart bakiyesi ile hemşerilerimiz istediği saatte istediği günde gıda ihtiyaçlarını istediği marketten gönül rahatlığıyla alabiliyor.

Başkan Mustafa Çöl konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Sandıklı Belediyesi olarak Sosyal Yardım Projelerine her zaman daha fazla destek olduk. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kalıcı bir yardım yapmak, evlerinin ihtiyacı olan gıda malzemelerini istedikleri marketten kendilerinin almasını sağlamak için böyle bir projeyi başlattık.

Sağ olsun vatandaşlarımız her gittiğimiz yerde bu konudaki memnuniyetlerini bize iletiyorlar. Vatandaşlarımızın mutlu olduğunu görmek bizlere daha fazla motivasyon kaynağı oluyor. Bizler onların duaları sayesinde bu hizmetleri yapabiliyoruz. Allah onları başımızdan eksik etmesin. Allah devletimize milletimize zeval vermesin. İnşallah bu projeyi daha da büyüterek daha çok ihtiyaç sahibi vatandaşımızı güldürebiliriz. Bunun için durmadan çalışıyoruz.” İfadelerine yer verdi.