Sandıklıspor Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Necipoğlu, Kırmızı Beyazlı kulübün maddi ve manevi desteğe ihtiyacı olduğunu söyledi.
Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Sandıklıspor’da yeni sezon hazırlıkları sürerken, kulüp yöneticilerinden Halil İbrahim Necipoğlu, transfer çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.
Yeni sezon hazırlıklarına geçtiğimiz hafta kendi tesislerinde başladıklarını ve şu anda antrenmanlara 23 futbolcunun katıldığını bildiren Kırmızı Beyazlı kulübün Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Necipoğlu, Kastamonuspor’dan Varol Gamsız’ı da renklerine kattıklarını söyledi. Bu arada hafta sonu düzenlenen seçmeler sonunda dört futbolcunun Eğirdir kampına katılmasına karar verdiklerini ve bu futbolcuların kamp çalışmalarındaki performansını gördükten sonra transfer edilip edilmeyeceğine teknik heyetin karar vereceğini açıklayan Halil İbrahim Necipoğlu, tüm sporseverlerin maddi ve manevi desteklerine ihtiyaçları olduğunu da sözlerine ekledi.
PANSİYON KİRALANDI
Bu arada geçen sezon Hüdai Kaplıcalarında konaklayan Kırmızı Beyazlı futbolcuların bu sezon ilçede bulunan bir pansiyonda kalacakları bildirildi. 30 kişilik bir pansiyonla anlaştıklarını ve takımın burada konakladığını belirten Necipoğlu, yemek ihtiyacını da pansiyonun alt katında bulunan lokanta ile anlaşarak giderdiklerini ifade etti. – Gazete 3