Pazarspor karşısında ilk 15 dakika dışında iyi bir oyun sergilediklerini belirten Sandıklıspor Teknik Direktörü İbrahim Derya Tutkun, “İyi oynadığımız bir maçı kazanamadığımız için üzgünüz” dedi Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta dokuzuncu haftayı puansız kapatan Sandıklıspor, bir hafta içerisinde oynadığı iki deplasman maçının ardından dün evine dönerek hafta sonu kendi sahasında yapacağı Beşikdüzüspor karşılaşmasından üç puanla ayrılmanın hesaplarını yapmaya başladı.
Sandıklıspor Teknik Direktörü İbrahim Derya Tutkun, Rize deplasmanında ilk 15 dakika bocaladıktan sonra üstünlüğü ele geçirdiklerini ve 75 dakika iyi oynamalarına rağmen gol bölgelerinde büyük şanssızlık yaşadıklarını ifade ederek, “Özellikle 57. dakikada rakibimizin 10 kişi kalmasından sonra tek kale oynadık. Ancak girdiğimiz gol pozisyonlarında sonuca gidemedik. Şans bizden yana değildi. Maçtan sonra tüm oyuncularımı sergiledikleri performanstan dolayı kutladım. Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü Çorum deplasmanında, Pazar günü de Rize deplasmanında üst üste oynadığımız iki maçla zorlu haftayı geride bıraktık. Şimdi önümüzde Beşikdüzü maçı var. Bu karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanıp, hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Beşikdüzü maçını kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz” diye konuştu.
Rize deplasmanından dün dönen kırmızı beyazlı ekibin Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Beşikdüzü maçının hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla start vereceği bildirildi.