Ligin ilk haftasında sahadan üç puanla ayrılarak taraftarlarını sevindiren Sandıklıspor, bugünden itibaren Orhangazi deplasmanının hazırlıklarına başlayacak Spor Toto 3. Lig’deki temsilcimiz Sandıklıspor, Pazar günü kendi sahasında aldığı Siirtspor galibiyetiyle büyük moral buldu. Pazartesi gününü dinlenerek geçiren kırmızı beyazlı futbolcular, bugünden itibaren ilk deplasman maçının hazırlıklarına başlayacaklar.
Geçen yıl lige büyük umutlarla başlamasına rağmen ikinci yarıda kaybettiği puanlarla zirve yarışından uzaklaşan Sandıklıspor, 2012-2013 sezonuna yeni bir kadro ile başladı. Sıkı bir kamp programı ve altı hazırlık maçından sonra ilk ciddi sınavını Pazar günü Siirtspor karşısında veren kırmızı beyazlı ekip, Yavuz’un ilk yarıda attığı tek golle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Kırmızı beyazlı ekip ikinci hazırlık maçını Pazar günü Bursa deplasmanında Orhangazispor ile oynayacak.
Sıfırdan kurulan bir ekip olmasına rağmen yeni sezona üç puanla merhaba diyen kırmızı beyazlı takımın Pazar günü kendi sahasında sergilediği mücadele ise kulüp yöneticileri ile teknik heyeti memnun etti. Maçı izleyen taraftarlar da takımın ilerleyen haftalarda daha iyi mücadele sergileyeceğine inandıklarını söylediler.