Sandıklıspor, dün Vefa Stadı'nda karşılaştığı rakibi lig üçüncüsü Fatih Karagümrükspor karşısında ilk yarıda penaltı golüyle 1-0 geriye düştü. Maçı bırakmayan Kırmızı Şimşekler, 90'ıncı dakikada Adem ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Sandıklıspor, dün Vefa Stadı’nda karşılaştığı rakibi lig üçüncüsü Fatih Karagümrükspor karşısında ilk yarıda penaltı golüyle 1-0 geriye düştü. Maçı bırakmayan Kırmızı Şimşekler, 90’ıncı dakikada Adem Kuduban’ın golüyle 1 puanı kurtarmayı bildi Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup’ta Afyonkarahisar’ı temsil eden Sandıklıspor, dün deplasmanda Fatih Karagümrükspor’la karşı karşıya geldi. Kırmızı-beyazlı ekip, mutlak puan için gittiği mücadelede önce 1-0 geriye düştü. Maçı bırakmayan ve son saniyeye kadar mücadeleye devam eden Sandıklıspor, Adem Kuduban’ın attığı golle 1 puanı hanesine yazdırmayı başardı.
KARAGÜMRÜK’ÜN GOLÜ
PENALTIDAN GELDİ
Sandıklıspor’un dün oynadığı Fatih Karagümrükspor mücadelesi 1-1’lik eşitlikle tamamlandı. Son iki haftada, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ve İstanbulspor maçlarında puan kazanamayan Sandıklıspor, dün bir başka İstanbul takımı Fatih Karagümrükspor’a konuk oldu. Kendisi açısından çok önemli olan bu maçta iyi mücadele eden Sandıklıspor, sahadan 1 puanla ayrıldı. 20’nci dakikada penaltı golüyle Fatih Karagümrükspor karşısında 1-0 geriye düşen Sandıklıspor, yine bu dakikada Hasan Hüseyin Mercan’ın kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kaldı. Buna rağmen maçı bırakmayan Sandıklıspor, rakibi karşısında çok sayıda gol fırsatı da yakaladı.
PUAN 90’INCI DAKİKADA GELDİ
Sandıklıspor, maçın ilerleyen dakikalarında 9 kişi kaldı. Ancak mücadeleyi hiçbir zaman elden bırakmayan Sandıklıspor, gol için iyice yüklenmeye başladı. 90’ıncı dakikada Adem Kuduban’ın attığı golle 1 puanı kopartan Sandıklıspor, puan için gittiği grup üçüncüsü Fatih Karagümrükspor’dan istediğini de almış oldu. (Kocatepe) Sandıklıspor kafilesine saldırı Sandıklıspor, dün Fatih Karagümrükspor’la oynadığı maçtan son dakikalarda attığı golle puanla ayrılmayı bildi. Kırmızı-Şimşekler, bu golden sonra büyük bir sevinç yaşarken Fatih Karagümrüksporlu yöneticiler de Sandıklısporlu yöneticilere ve teknik heyete saldırdı. Hatta saldırıda antrenör İbrahim Cezayir’in yaralanarak hastaneye kaldırıldığı bildirildi. (Kocatepe) Bu istekle kimse tutamaz Sandıklıspor, geçen hafta evinde oynadığı mücadelede İstanbulspor karşısında üst düzey bir oyun oynamış ve Kırmızı-beyazlı ekibin genç futbolcuları özellikle hırslarıyla dikkat çekmişti. Çok önemli maçı basit hatalardan 3-2 kaybeden Sandıklıspor, dün 9 kişi kaldığı Karagümrük deplasmanında da iyi bir oyun sergiledi. Son saniyelere kadar canını dişine katarak oyun çıkartan Sandıklıspor, bu oyununun karşılığını 1 puanla almasını bildi. (Kocatepe Gazetesi)