Sandıklı Devlet Hastanesine yoğun bakım ünitesi açılıyor.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da bugün nöbetçi eczanelerAfyon'da bugün nöbetçi eczaneler

Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz, hafta içinde gerçekleştirdiği saha ziyaretleri kapsamında, merkez ve ilçelerdeki sağlık kurum ve kuruluşlarına giderek buralardaki personel ile görüştü.

Sağlık Müdürü Korkmaz'ın ilk ziyareti yeri Sandıklı Devlet Hastanesi oldu. Burada hastane yönetici ve personeli ile görüşen, poliklinikleri gezen Sağlık Müdürü Korkmaz ayrıca yakın zamanda açılması planlanan Yoğun Bakım Ünitesini de inceledi, ilgili personelden bilgi aldı.

Sonrasında Karaadilli Beldesine giden Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz, burada da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Yaman Şenol ile sağlık kurumlarına ziyarette bulundu.

Sağlık Müdürü Korkmaz, son olarak da il merkezinde faaliyet gösteren 1 ve 2 Nolu Aile Sağlığı Merkezlerini (ASM) ziyaret ederek ASM'lerde görevli doktor ve diğer sağlık personeli ile istişarede bulunarak istek ve şikayetlerini dinledi.

Bu ziyaretleri düzenli olarak gerçekleştiren Sağlık Müdürü Korkmaz, ziyaretler kapsamında merkez ve ilçelerdeki sağlık hizmetlerinin işleyişini yerinde görerek, sahada görevli personelin dilek ve şikayetlerini de kendilerinden dinleme imkanını buluyor.