Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün hayata geçirerek Sandıklımızı bir adım daha ileriye götüreceği projelerini açıklamaya devam ediyor.

Gözden kaçırmayın

İktidar Partisinin Çaresizliği Ortadaİktidar Partisinin Çaresizliği Ortada

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün hayata geçirerek Sandıklımızı bir adım daha ileriye götüreceği projelerini açıklamaya devam ediyor.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; “Açıkladığımız projeler ile daha fazla vatandaşımıza hizmet etmek, istihdam sağlayarak yeni çalışma alanları açarak işsiz hemşerilerimize iş sağlamak, ilçemizin adını Afyonkarahisar’da daha fazla söz sahibi yapmak için çıktığımız bu yolda en büyük gücümüz siz değerli Sandıklı halkı olmuştur. Sizden aldığımız bu güçle hizmetlerimize yenilerini nasıl ekleyebiliriz, ilçemize nasıl daha fazla değer katabiliriz, yatırımları en çabuk nasıl getirebiliriz hep bunun derdinde olduk. Bizlere verdiğiniz çalışma azmi ve gücü için sizlere çok teşekkür ediyorum. Sandıklı için ileri daha ileri.” Dedi.

TOKİ SOSYAL TESİS PROJEMİZ

TOKİ’de spor tesislerini de içerisinde bulunduran sosyal tesislerimiz vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacına cevap verebilecek şekilde tasarlanacak olup, TOKİ bölgesindeki bütün hemşerilerimize hizmet verecektir.

KAPLICA LÜX VİLLA PROJESİ

Hüdai Kaplıcalarının girişinde bulunan ve yıkılan banyosuz apart dairelerin olduğu alana yapılacak olan Lüks Villa ve Apart daireler ile hizmet yelpazemizi genişleterek müşteri memnuniyetini üst seviyelere çıkaracağız.

YENİ KAPLICA İŞLETME BİNASI

Kaplıcamızda faaliyete başlattığımız Sergi Salonun yan tarafındaki alana yapılacak olan Yeni Kaplıca İşletme Binası, vatandaşlarımızın en iyi şekilde misafir ederek kendilerine kaliteli hizmeti verecektir. Otoparkı, sosyal tesisleri ve teknolojik alt yapısı ile hemşerilerimize daha iyi imkanlar sunacak olan İşletme Binası Kaplıca bölgemize yapılan yatırımların devamı olacak.

KAPLICA AQUAPARK PROJESİ

Hüdai Kaplıcalarındaki Gürses Termal Otel’in arkasındaki alana yapılacak olan ve Kaplıcamızdaki ilklerin arasına girecek olan Aquapark, SPA Merkezi ve yarı olimpik havuzumuz ile vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda şekillenerek hizmete başlayacak.

KURUÇAY VE MİLLET BAHÇESİ PROJESİ

Yıllardır söylenen ama ıslahı Başkan Mustafa Çöl’ün direktifleri doğrultusunda hayata geçirilen Kuruçay şimdi de Millet Bahçeleri ile aileler tarafından vazgeçilmez bir alana dönüşecek. Sosyal tesisleri, bisiklet ve koşu parkurları, oyun ve spor alanları, otopark ve peyzaj çalışmaları ile Millet Bahçelerine dönüşecek proje vatandaşlarımıza harika alanlar kazandıracak.