Sandıklı Belediye Başkanlığı toplantı salonunda yapılan İl Encümen Toplantısı ile Sandıklı Hüdai Termal Turizm Altyapı Hizmet Birliği Meclis Toplantısına Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve Birlik Meclis üyeleri ile Encümen üyeleri katıldılar.

Toplantıda Vali Mustafa Tutulmaz, sürekli kendini geliştiren ve yenileyen Sandıklı ilçemizin önemli bir jeotermal kaynağa sahip olduğunu belirtirken, bu kaynak sayesinde ilimizde ve Sandıklı ilçemizde termal tesis, sera ve ısınma gibi birçok alanda kazanım ve katma değerin sağlandığını ifade etti. Bu kaynağın daha verimli kullanılabilmesi için Valilik olarak destekte bulunulacağının altını çizen Vali Tutulmaz, toplantıda alınan kararların hayırlı olması temennisinde bulundu.

Daha sonra toplantı gündeminde bulunan Birlik Başkan seçimi, 2019-2021 Birlik Bütçe Taslağının görüşülmesi ve sözleşmeli çalıştırılacak personel ücretlerinin belirlenmesi konularının görüşülmesi ile meclis toplantısı sona erdi.