Türkiye’de ilk kez Jeotermal su kullanılarak faaliyete geçecek olan “Yarı Olimpik Yüzme Havuzu”muz kapılarını çok kısa bir süre sonra vatandaşlarımızın hizmetine açacak.

Sandıklı ilçemizde ilkleri gerçekleştiren Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, bir ilki daha siz değerli hemşehrilerimizle buluşturmanın mutluluğunu duyduğunu belirterek, şu ifadelere yer verdi.

“Göreve geldiğimiz zamandan bu yana Sandıklımızda eksikliğini hissettiğimiz bir tesisin daha inşallah açılışını çok kısa bir süre sonra hep birlikte yapacağız. Jeotermal su kullanılacak olması sebebiyle benzerlerinden ayrılarak Türkiye’de ilk olması, Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzu bu noktada özel kılıyor. Peyzaj ve çevre düzenlemeleri sonrası açılışını yapacağımız Yarım Olimpik Yüzme Havuzumuz ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun.” İfadelerine yer verdi.

4665 m2’lik bir arazi üzerine yapılan, “Yarı Olimpik Yüzme Havuzu” toplam 1245 m2 inşaat alanına sahip. Proje içeriğinde 312 m2 yetişkin yüzme havuzu, 53 m2 çocuk yüzme havuzu ile bina içerisinde kafeterya ve sosyal tesisler bulunmaktadır.