SANDIKLI'DA KAR TEMİZLEME VE TUZLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

 

Yurt genelinde etkili olan kar yağışının ilçemizde de etkili olmasıyla beraber Sandıklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için 7/24 mesai yapıyorlar.

İlçemizdeki ana arterlerin kapanmaması, vatandaşlarımızın kar sebebiyle mağduriyetlerinin oluşmaması, ulaşımda her hangi bir problem oluşmaması için kar küreme ve tuzlama çalışmalarına ara vermeden devam eden ekiplerimiz meteoroloji verilerini takip ederek karın yağma saatlerinde fazladan mesai yaparak çalışma alanlarını genişletiyorlar.

Buzlanma riski olan yollar ile kaldırımlarda gece ve gündüz tuzlama çalışmalarının yapıldığı çalışmaları yakından takip eden Başkan Mustafa Çöl konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; "Fen İşleri Müdürlüğümüz olarak kar yağışının olması muhtemel saatlerde hemşerilerimizin mağdur olmamaları için azami gayreti gösteriyoruz. Çalışmaları takip ederek vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda organize olarak sorunları en kısa sürede çözüyoruz. Ben bu bağlamda gecenin ilerleyen saatlerinden itibaren yoğun kar yağışı sonrası kar temizleme ve tuzlama çalışma yapan Fen İşleri personellerimize teşekkür ediyorum." İfadelerine yer verdi.