rnrnSANDIKLI’DA KANTAR YENİLENDİrnrnAfyonkarahisar'ın Sandıklı ilçe Belediyesi Hal Müdürlüğü bünyesindeki kantarın yenilendiği bildirildi.rnAfyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde yaklaşan patates sezonu öncesinde, patates üreticilerinin ve nakliyatçıların merkezi noktasındaki Toptancı ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

SANDIKLI’DA KANTAR YENİLENDİ Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçe Belediyesi Hal Müdürlüğü bünyesindeki kantarın yenilendiği bildirildi.
Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde yaklaşan patates sezonu öncesinde, patates üreticilerinin ve nakliyatçıların merkezi noktasındaki Toptancı Hali’nde bulunan Sandıklı Belediye’sine ait kantarın daha doğru ve hızlı tartım yapması amacıyla tonajının arttırılarak yenilendiği belirtildi.
Sandıklı Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Daha önceki kantarın mekanik olması, ekonomik ömrünü doldurması ve günümüz araçlarının ihtiyaçlarına karşılık verememesinden dolayı yenilenen kantar hizmete başladı. Daha önce 40 tona kadar araçları mekanik olarak tartabilen kantar yenilendikten sonra 60 tona kadar araçları tartabiliyor. Daha hızlı ve doğru tartım amacıyla tam elektronik olarak yenilenen kantar uzunluğu ise 16 metreye çıkarıldı” denildi.