Bu yıl yedincisi düzenlenen “Yılın Yerel Yöneticileri Belirleniyor” anketini oylayan vatandaşlarımız tarafından, Kentsel Tasarım Kategorisinde Bedesten Projesi ile Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl Türkiye genelinde yılın başarılı Belediye Başkanı ödülüne layık görüldü.

 

23 Aralık Cumartesi günü Kayseri’de düzenlenen ödül törenine, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Enerji Tabi Kaynaklar bir önceki Bakanı ve Kayseri Ak Parti Milletvekili Taner Yıldız, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Kayseri Ak Parti Milletvekili İsmail Tamer, protokol üyeleri, basın mensupları ile çok sayıda vatandaşımız katıldı.

 

Programa katılan değerli bakanlarımız ve milletvekillerimizin yaptığı konuşmaların akabinde ödül törenine geçilerek yapılan anket sonucunda 19 farklı hizmet kategorisinde ödül almaya hak kazanan büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanlarımız ödüllerini aldılar.

 

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; “İlerleyen zamanlarda unutulmayacağınız, hayır duaları alacağınız, iz bırakacağınız işler yapmak, önemli. Şükürler olsun ki bizler de ilçemizi örnek olacak projelerle büyütmeye, daha konforlu bir kent haline getirmeye çalışıyoruz. Şehir merkezinde, taşrada her alanda, sadece yasanın gerektirdiği işlerde değil, eğitimde, kültürde, sağlıkta her alanda gayretle çalışıyoruz, hizmet etmeye devam ediyoruz. Ben bu organizasyonu yapan ekibe, bizleri bu ödüle layık gören vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi. (BB)