SAKAR VEKİLrnCHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, kendisine ait araç ile halk otobüsüne yandan çarptı. Kazadan yara almadan kurtulan Toptaş'a, MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz moral vermeye ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

SAKAR VEKİL
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, kendisine ait araç ile halk otobüsüne yandan çarptı. Kazadan yara almadan kurtulan Toptaş’a, MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz moral vermeye çalıştı.
Edinilen bilgiye göre, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Gaziler Günü nedeniyle Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde düzenlenen Devlet Övünç Madalyası dağıtım törenine katıldı. Törenin ardından program yerinden 06 ZVE 34 plakalı özel aracı ile ayrılmak isteyen Milletvekili Toptaş, özel halk otobüsünü fark etmeyince otobüse yandan çarptı. Kaza nedeniyle kısa süreli şoka giren Toptaş, aracında bir süre oturduktan sonra inerek kendisini toparlamaya çalıştı. Kazadan yara almadan kurtulan Toptaş’a, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz moral vermeye çalıştı. Toptaş, “Ucuz atlatılmış bir kaza. Kimsenin yara almaması önemli. Olmaması gereken kazaydı ama Allah’tan gelen bir şey” dedi. Otobüs şoförü ise, yolunda ilerlerken bir anda aracın önüne çıktığını ve çarpıştıklarını söyledi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.