ŞAİR VE YAZAR NURULLAH GENÇ SÖYLEŞİSİ

         Afyonkarahisar Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri birbirinden farklı programlarla devam ediyor. Etkinlik programında son olarak Türkiye’nin değerlerinde ve en ünlü şairlerinden Nurullah Genç konuk edildi.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek öncülüğünde ünlü isimleri Afyonkarahisar’da ağırlamaya devam ediyoruz. Kültür sanat etkinlikleri kapsamında yazar ve şair Nurullah Genç “Başarı Bedel İster” söyleşisinde Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi’nde sevenleriyle buluştu. Söyleşi programında başarmanın yollarını anlattı.

SÖYLEŞİYE İLGİ BÜYÜKTÜ

Özellikle genç kesimin yoğun ilgi gösterdiği söyleşide hayata dair tecrübelerini anlatan Nurullah Genç, gençlere önemli tavsiyeler verdi. Özellikle eğitim, sanat ve kültür alanında Türkiye’nin bulunduğu konum üzerine değerlendirmeler yapan yazar, katılımcılara şiirin hikâyesini anlattı. Söyleşi sırasında önemli konulara değinen, kısa hikâyeler ile de anlatımını süsleyen Prof. Dr. Nurullah Genç, başarının yeniden sorgulanması, değerlendirilmesi ve gençlere kazandırılması gerektiğini belirtti.

KÜLTÜR ŞEHRİ AFYON

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek Şair ve Akademisyen Prof. Dr. Nurullah Genç’e teşekkür ettiği konuşmasında; “Afyonkarahisar’da kültür ve sanat dolu programlarda vatandaşlarımızla buluşmaya, onları birbirinden güzel etkinliklerde bir araya getirmeye devam ediyoruz. Birbirinden kıymetli isimleri ağırladığımız programlar kapsamında bu kez de Türkiye için büyük bir değer olan yazar Nurullah Genç’i misafir ettik.  Şehrimizde bu gibi etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz. Kendisine teşekkürlerimizi sunuyor, hemşehrilerimizi de tüm yaptığımız ve yapacağımız etkinliklerine katılmaya davet ediyoruz” Dedi.

Konferans sonrası Prof. Dr. Nurullah Genç'e, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek tarafından teşekkür çiçeği takdim edildi. Hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile tamamlanan program da katılımcılarda yazar Nurullah Genç’ten imza istedi.