rnrnŞAHİNSUCUKLARIAFYONSPOR OLSUN BARİrnrnTürkiye’de sucuk ve pastırma sektörünün en önemli markalarından birisi olan Şahin Sucukları, bu sezon futbol kulüpleri ile sponsorluk anlaşması yaparak futbol kulüplerine maddi ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

ŞAHİNSUCUKLARIAFYONSPOR OLSUN BARİ Türkiye’de sucuk ve pastırma sektörünün en önemli markalarından birisi olan Şahin Sucukları, bu sezon futbol kulüpleri ile sponsorluk anlaşması yaparak futbol kulüplerine maddi destek sağlıyor.
Türkiye genelinde yıllardır, büyük organizasyonların aranan markası olan Şahin Sucukları şimdi de, Spor Arenası’nda boy göstermeye başladı ve futbol kulüplerine kucak açtı.
PTT 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor başta olmak üzere Boluspor kulüpleriyle 2012-2013 sezonu için forma-göğüs reklamı sponsorluk anlaşması imzaladıklarını belirten Şirket Genel Müdürü Mustafa Demirpalta, “Ligde şampiyonluk hedefleyen iki takımımızla sezonluk anlaşma imzaladık. Bunun yanı sıra şehrimizin Süper Ligdeki gururu Kayserisporla da ön görüşme yapmakla birlikte 1 Milyon liralık bir teklif sunduk” dedi.
Demirpalta, sadece profesyonel takımlar değil, Bal Lig ve Amatör Küme takımlarına da destek verdiklerini ifade ederek, “Sadece şehrimizdeki amatör kulüplere değil, sektörümüzün Türkiye’deki önemli markalarının ev sahipliği yaptığı Afyon şehrimizin Bal Ligine düşen futbol takımı, Afyonkarahisar Kulübüne de sponsor olmaktan büyük onur duyduk. Afyonkarahisarspor Kulübü de yeni sezonda Şahin logolu, Made in Kayseri logolu formaları ile ligde mücadele edecek” şeklinde konuştu. Şehir, Kulüp, Lig, ayrımı yapmadan kendilerine gelecek her türlü teklife açık olduklarını vurgulayan Demirpalta, “Bizim büyük – küçük takım diye bir ayrımımız yok. Şahin Sucuklarının üretimi sadece Kayseri’de yapılabilir ama tüketicisi Türkiye’nin her yerinde, Avrupa’nın dört bir yerinde. Bu bakımdan biz, Kayseri takımlarına da diğerlerine de eşit mesafedeyiz. Süper Lig takımına da teklif sunduk, PTT 1. Lig kulüplerine de sponsor olduk, Bal Ligi’nde ki Afyonkarahisar’a da kucak açtık, şehrimizin Sağlıkspor’u na da katkı sağladık.” diye konuştu.