Sandıklı Belediyespor Lüleburgazspor maçının hazırlıklarını bugün yapacağı idman ile tamamlayacak. Saha zeminide Sandıklı Belediyesinin çalışmalarıyla müsabakaya hazır hale getirildi.rnAfyonkarahisar'ın 3. lig 1. grup temsilcisi Sandıklı ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Sandıklı Belediyespor Lüleburgazspor maçının hazırlıklarını bugün yapacağı idman ile tamamlayacak. Saha zeminide Sandıklı Belediyesinin çalışmalarıyla müsabakaya hazır hale getirildi.
Afyonkarahisar’ın 3. lig 1. grup temsilcisi Sandıklı Belediyespor hafta sonu oynayacağı Lüleburgaz maçına odaklandı. Dün çift kale maç yapan kırmızı beyazlılar bugün de taktik bir çalışma yaparak maç saatini bekleyecek.
İlk yarıyı 33 puanla 5. sırada tamamlayan ve geçtiğimiz hafta maç yapmayan Sandıklı Belediyespor, lig’de 19 puanla 15. sırada bulunan rakibinden 3 puan alarak ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyor.
Sandıklı Belediyesinin hafta boyunca süren çalışmaları sonrası saha zemini de müsabakaya hazır hale getirildi. Kulüp yöneticileri taraftar gruplarına seslenerek ” Şampiyonluk yolunda ilerleyen takımımıza hep beraber destek olalım, yeni transferlerimizle inşallah daha güçlü bir ekip olduk. Tüm Sandıklıları hafta sonu maça davet ediyoruz ” dediler.