SAĞLIK-SEN PİKNİKTE BULUŞTU Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçesindeki Sağlık-Sen, üyeleri piknikte buluştu.
Sağlık-Sen Bolvadin şubesinin her yıl düzenlediği 10. yaz şöleni Horan parkta gerçekleştirildi. Sağlık çalışanlarının aileleriyle birlikte katıldığı pikniğe Sağlık-Sen İl Başkanı Abdülkadir Hız, yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Musa Pektaş, Sağlık-Sen İlçe Başkanı Süleyman Pektaş, Sendika üyeleri ve Aileleri katıldı. Çeşitli oyunların ve turnuvaların yapıldığı şölende yapılan çekilişle dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi. Pikniğe renk katan çocuklara da çeşitli hediyeler verildi.
Sağlık-Sen Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Abdülkadir Hız, Sağlık-Sen ailesi olarak yoğun bir yıl geçirdiklerini, bu yoğunluğun verdiği yorgunluğu Ramazan öncesi atmak için üyelere yönelik piknik düzenlediklerini söyledi.
Sağlık-Sen Bolvadin şubesi Başkanı Süleyman Pektaş’da Sağlık-Sen’in büyük bir aile olduğunu belirterek, “Bu büyük ailenin bir ferdi olmaktan büyük bir gurur duyuyorum. Bugün İlçemde böylesine coşkulu bir piknikte yer almaktan da ayrıca memnuniyet duyduğumu ifade etmeliyim” dedi.