Sağlıklı süt tüketiminin önemi ve açık sütün sağlık açısından yarattığı tehlikeler konusunda toplumun bilinçlenmesine katkıda bulunmayı amaçlayan ‘Sağlık İçin Sağlıklı Süt İçin’ kampanyasının yeni adresi Afyon… 2001 yılından bu yana Tetra Pak tarafından sürdürülen “Sağlık için Sağlıklı Süt İçin” kampanyası 11 yıldır aralıksız devam ediyor.
Tetra Pak’ın düzenlediği seminere Milli Eğitim Bakanlığı Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü yetkilileri de katılıyor. ‘Sağlık İçin Sağlıklı Süt İçin’ seminerine Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıklar Anabilim Dalı Enfeksiyon Hastalıkları Başkanı Prof. Dr. Serhat Ünal ve Hacettepe Üniversitesi Sağlık Teknolojisi Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tanju Besler konuşmacı olarak katılacak. Prof. Ünal ve Besler, sütün insan beklenmesindeki önemini ve açıkta satılan sütlerin saçtığı tehlikeler konusunda konuşacak.
Afyon’da, 20 Kasım Salı günü 09.30 – 12.00 saatleri arasında Afyon Hattat Ahmet Karahisar Kültür Merkezi’nde yapılacak ‘Sağlık İçin Sağlıklı Süt İçin’ semineri yapılacaktır tüm halkımıza duyurulur.