Bunaltıcı yaz sıcakları adım adım geride kalıyor Meteoroloji’nin yayınladığı hava durumu raporuna göre hava sıcaklıkları bir miktar düşüyor.



Afyonkarahisar bugün, parçalı bulutlu, öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı





Bugün Marmar Bölgesi dolaylarında yağışlar ve rüzgar etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; sabah saatlerinde Marmara’nın kuzey kesimleri, Çanakkale’nin kuzeydoğu ve Balıkesir’in kuzey ilçeleri ile Ankara ve Çankırı çevrelerinin; öğleden sonra Akdeniz ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Denizli, Uşak, Afyonkarahisar, Kars ve Ardahan çevreleri ile Aydın ve Muğla’nın iç kesimlerinin; akşam ve gece saatlerinde ise Denizli, Uşak, Afyonkarahisar, Zonguldak, Bartın ve Düzce çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Marmara ve Ege'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor.



EGE

Parçalı bulutlu, öğleden sonra Denizli, Uşak ve Afyonkarahisar çevreleri ile Aydın ve Muğla’nın iç kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin kuzey kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR °C, 28°C

Parçalı bulutlu, öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı