AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, seçim çalışmaları kapsamında Sadıkbey Mahallesindeki vatandaşlarla bir araya geldi. Sadıkbey Muhtarlığında seçmelerine seslenen Zeybek, projeleri hakkında bilgi verdi.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantıAfyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantı

Zeybek’in projeleri Sadıkbey’lilerden tam not aldı

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, seçim çalışmaları kapsamında Sadıkbey Mahallesindeki vatandaşlarla bir araya geldi. Sadıkbey Muhtarlığında seçmelerine seslenen Zeybek, projeleri hakkında bilgi verdi.

Yerel seçim çalışmalarını gecenin geç saatlerine kadar sürdüren AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, havanın soğuk olmasına rağmen Sadıkbey Mahallesi’ni ziyaret ederek, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi, projeleri hakkında bilgiler verdi.

“Cumhur İttifakı, 31 Mart'ta tarih yazacak”

Sadıkbey Mahallesi’nde ilk konuşmayı AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser yaptı. 31 Mart seçimlerinin öneminden bahseden Eser, "31 Mart 2019’da belediye başkanı, meclis üyesi, il genel meclis üyesi, köy ve mahalle muhtarları belirlenecektir. Ülkemizin bekası ve milli çıkarlarımız için Cumhur İttifakın fikirlerini ve gayesini ortak teyit ve tekâmül edeceğiz. MHP ile oluşturduğumuz ittifak Türkiye’mizin adına fayda görüyoruz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin kazasız, belasız, güvenle devamı önemlidir. Sayın Devlet Bahçeli'nin dediği gibi karşımızda Zillet İttifakı var. Eğer 31 Mart seçiminde AK Parti ve MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı yeterli çoğunluğu sağlayamazsa, Türkiye’ye tekrar parlamenter sistemin geri döndürmek için Zillet İttifakı 1 Nisan’dan itibaren çalışmaya başlayacaklar. Cumhur İttifakı, 31 Mart 2019’da da tarih yazacaktır. Hain senaryoları bir kez daha yok edeceğiz” şeklinde konuştu.

“Milletimizin huzuruna çıkıyoruz”

AK Parti belediyeciliğinin Afyonkarahisar’da çığır açtığından söz eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, son yıllarda Burhanettin Çoban’ın güzel projeler imza attığını ifade etti. Seçilmesi halinde adından söz ettiren projelere imza atacağını belirten Zeybek, “AK Parti Belediyeciliği halka hizmeti Hakka hizmet olarak bilmiştir. 31 Mart seçiminde ‘tevazu samimiyet ve gayret ile memleket işi gönül işi’ diyerek, ‘Gönül Belediyeciliği’ sözüyle milletimizin huzuruna çıkıyoruz. Afyonkarahisar’ımıza yeni bir heyecanla, yeni bir vizyonla, yeni bir başkan adayınız olarak memleketimi daha ileriye taşımanın sözünü veriyorum. Hedefimiz istisnasız tüm fertleriyle önce milletimizin gönlünü kazanmak, ardından sandıkta oyunu almak olacaktır. Önümüzdeki dönemde vizyon projelerimizle şehirlerimiz için kısa, orta ve uzun vadeli strateji belgeleri hazırlayacağım” dedi.

Sadıkbey’in istihdam sorununa çözüm

Sadıkbey mahallesine yapılan yatırımlardan da bahseden Zeybek, “4 yılda 14 derslikli okul yapılarak İlkokulu’n çatısı yenilenmiş. 17 km’lik kanalizasyon hattı döşendi. 7 Bin metre içme suyu şebekesi yenilenmiş.  6 bin 300 metre taşkın koruma kanalı yapılmış. 158 Bin metrekare kilitli parke taşı mahallemize döşenmiş. 2 adet çocuk oyun parkı yapılmış. İnşallah yeni dönemde de yapılacaklarımızı mahalle muhtarımızla istişare yapacağız. Halkımız ile birlikte problemleri mahallînde çözeceğiz. Yani masa başında oturup da Sadıkbey'in problemlerini çözmeyeceğiz. Bire bir sizin yanınıza gelip konuşacağım. Sorunları anında ve zamanında çözeceğiz. Sizden gelen talepleri de değerlendiriyoruz. Mahallemizin düğün salonu sorun olduğunu biliyoruz. Seçilmemiz halinde ilk önceliğimiz Sadıkbey Mahallemize modern bir düğün salonu kazandırmak olacaktır. Siz bayan kardeşlerimize projelerimiz olacak. Her mahalleye kültür merkezleri açacağız. Bu kültür merkezlerinde kütüphane, öğrencilerimiz için etüt merkezleri, ev hanımları için halk eğitim merkezi desteği ile kadınlarımızın evlerine katkı sağlaması amacıyla istihdam garantili meslek edindirme kursları açacağız. Yolarınız asfaltlanacak. Gece saatlerinde minibüs girmeyen minibüsçü kardeşlerimizle görüşüp çözüm yolunu bulacağız” dedi.