Saadet Partisi 28. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adaylığı başvuruları devam ediyor.

Bugüne kadar 12 Aday adayının başvuruda bulunduğunu ifade eden İl Başkanı Beytullah Karataş yaptığı açıklamada Saadet Partisi olarak 14 Mayıs seçimlerine hazır olduklarını, Afyonkarahisar’ın sorunlarını bilen, vatandaşın gerçek problemlerini ve çözüm yollarını her alanda dile getirecek, tecrübeli, genç, dürüst vekil adayları ile milletin karşısına çıkacaklarını ifade etti.

Aday Adayı olarak başvuran mermer sektörünün tanınmış isimlerinden Ali Başpınar, ‘’Saadet Partisi olarak Afyonkarahisar’da hep birlikte 14 Mayıs’ta iklimi değiştireceğiz ve mecliste güçlü bir şekilde şehrimizi temsil edeceğiz.’’ Şeklinde konuştu.

Genç Avukat Mevlüt Yeşil ise ‘’Gençlerin sesi olmak amacıyla Saadet Partisinden aday adayı olduğunu, gençlerin umutlarını yeniden yeşertmek için gayret edeceğini’’ söyledi.

Sandıklı’nın sevilen simalarından, iş insanı Mustafa Taşkapı da Saadet Partisi’nden aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirerek özellikle Sandıklı bölgemizin sorunlarının farkındayız. Vatandaşlarımızı 14 Mayıs’ta Saadet Partimize oy vermeye bekliyoruz.’’ dedi.