Saadet Partisi Güney Belediye Başkan Adayı Hamza Gümüşkanat ,Güney Belediyesinde Yapılacak Seçimler İçin Çalışmalarını Sürdürüyor.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine GökçeAfyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine Gökçe

Saadet Partisi Güney Belediye Başkan Adayı Hamza Gümüşkanat ,Güney Belediyesinde Yapılacak Seçimler İçin Çalışmalarını Sürdürüyor.


Basın açıklaması yapan Hamza Gümüşkanat  Açıklamasında;
Çalmadan, Çaldırmadan, Adam Kayırmadan Hakkın ve  Haklının Yanında Duracağıma,  Ceketiyle Gelen Ceketiyle Gider Düsturuyla hareket edeceğime Şerefim ve Namusum Üzerine Söz Veriyorum’   dedi
 
 
Saadet Partisi Güney Belediye Başkan Adayı  Hamza Gümüşkanat Açıklamasında ; 
 
Güney Belediyemizin Yiğit İnsanları Çok Kıymetli Büyüklerim Eli Öpülesi Analarım , Değerli Abilerim , Bacılarım , Kardeşlerim Hepinizi Saygıyla Sevgiyle Muhabbetle Selamlıyorum.
 
 Uzun Bir Mücadeleden Sonra Belde Olmanın Haklı Gururu, Onuru ve Başarısı Sizlere Şunu Belirtmek İsterim ki Güney Beldesi Olarak Tarihi Bir Süreçten Geçiyoruz.
 
Bu Süreç Rabbim Nasip Ederse Güney Beldemizde Hizmet Edecek Olanların Seçilmesi Sürecidir. Önümüzde Bir Seçim Var Tüm Siyasi Partiler Gibi Milli Görüşün Tek Temsilcisi Saadet Partisi Olarak Güney Beldemizde Hizmet Etmek İçin Emanete Sahip Çıkıp Dişimizi Tırnağımıza Takıp Gece Gündüz Demeden Zaman Mefhumu Gözetmeden Çalışmak Üzere Aday Olduk.
 
Bizler Belediyecilikte ve Hizmette Çığır Açmış Kimileri Tarafından özlemle anılan Milli Görüş Erleriyiz.
 
Bizlerin İsimleri Yoktur Bizlerin Makamların Mevkileri Koltukları Yandaşa ve Yancıya Bir Güç Gelir Kapısı Olarak Görmeyiz. Bizler Makamları Mevkileri İnsanlara Hizmet İçin Allah Rızasını Kazanmak İçin  Görürüz 
 
Bu Yüzdendir ki Kapalı Kapılar Ardında Karanlık İşler İçinde Olmadık Olmayacağız Kınayıcının Kınamasına Bakmayız Hakkı Tutar Kaldırırız.
 
Rahmetle Andığımız Ümmetin Derdi İle Dertlenen İktidarda Olduğunu Dönemlerde Devletin Bütün İmkanlarını Halkın Her Kesimine Aktaran Ülkenin Gerçek Lideri Cennet Mekan Erbakan Hocamızdan Böyle Öğrendik.
 
Güney Belediyemizin Yürekli İnsanları 6 Haziran 2021 De Allah Nasip Ederse Emaneti Bizlere Yani Milli Görüşe Verirseniz 
 
1)Belediyemizin Her Kuruşuna Yetim Hakkına Sahip Çıkar Gibi Koruyacağız.
2)Belediyemizde Yaşayan Bizlere Oy Versin , Vermesin Bütün Halkımızı Eşit Mesafede Olacağız 
3)Yaptığım Her İşte Şeffaf Olacağım.
4)Görevlendireceğimiz Her Kardeşimiz Ehliyet Ve Liyakat Esasına Göre Görevlendirilecek. 
 
5)Çalmadan, Çaldırmadan ,Adam Kayırmadan Hakkın Haklının Yanında Duracağıma,  Ceketiyle Gelen Ceketiyle Gider Düsturuyla hareket edeceğime Şerefim ve Namusum Üzerine Söz Veriyorum.
 
Bu Söz 52 Yıldır Yani 1969'dan Bu Yana Hakkı Tutun Hak Gelince Batıl Zail Olur Diyen Rüşvet Alanda Verende Melundur Hadis-İ Şerifi İle İlke Edinen Milli Görüş Sözüdür. 
 
Değerli Hemşerilerim Biz Milli Görüşçüler Bizden Olmayan Hiç Kimseyi Ötekileştirmeyiz Ve Ayrıştırmayız .
 
Ortak Noktalar ve İlkeler Etrafında Herkesle Anlaşırız Seçimleri Zalimlere Karşı Kazanılmış Hak , Kazanacak Savaş Olarak Görmeyiz .
 
Siyasi Rakipleri Düşman Olarak Bilmeyiz , Aksine Seçimleri Hizmet Yarışı Siyasi Partileride Rakiplerimiz Olarak Görürüz .
 
Çok Kıymetli Hemşerilerim İşiniz Çok , Yolumuz Uzun Hep Birlikte Güney Beldemizin Ekonomik Sosyal Kültürel Bakımdan Bütün Problemleri Çözülmüş Ülkemizin Örnek beldelerinden Birisi Haline Getirmek İçin Çalışacağız.
 
Beldemizin Problemlerini Biliyoruz Çözüm Yollarını Biliyoruz Projelerimiz Hazır.
 
Hemşehrilerim Bilinen Sorunlar Dışında Beldemizin Önemli Sorunu İstihdam Ve Üretim 
Biliyoruz ki Milli Görüş Deyince Üretim Akla Gelir, Belediye Olarak Çeşitli İştiraklerler Üretimi Destekleyeceğiz ve İstihdamı Artıracağız ve Belediyemizin Nüfusunu Artıracağız .
 
Ekmek Derdine Düşüp Belediyemizden Göç Eden İnsanlarımızı Kalıcı Olarak Doğduğu Yerde Doyuracağız.
 
Bu Duygularla 6 Haziran Seçimleri Beldemiz ve Siyasi Partilerin İçin Bayram Tadında, Küslüklerin Olmadığı Bütün İnsanların Kucaklaştığı Tek Kazanan Güney Beldemizin Olduğu Bir Seçim Olması Dileğiyle 
 
Sevgi Ve Saygılarımla 
Allah'a Emanet Olun Allah Ve Yardım Yar Ve Yardımcınız Olsun.
 

 HAMZA GÜMÜŞKANAT  KİMDİR ?
1976 Yılında Afyonkarahisar'da Doğdu İlk,Orta Ve Lise Tahsilini Afyonkarahisar'da Tamamladı İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Coğrafya Bölümünü Okudu. 
1994 Yılında Refah Partisi Gençlik Kollarında, 1998 Yılında Fazilet Partisi Gençlik Kollarında, 2001 Yılında Kurulan Saadet Partisinde Gençlik Kollarında Görev Aldı. 2007 Yılından Beri Ticari Faaliyetini Sürdürmektedir. 
Saadet Partisi Afyonkarahisar Yatırım ve Kalkınmadan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı Görevinde bulundu. 
 
31 Mart 2019 Yılında Saadet Partisinden Afyonkarahisar İl Genel Meclis Üyesi Adayı Oldu.