Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..



Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Uğurlu Beraberindeki Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyesi Adayı Hamza Gümüşkanat İle TCDD 7.Bölge Müdürü Adem Sivri’yi Ziyaret Ettiler.

 

Ziyarette Şehrin sıkıntıları , Afyonkarahisar için ulaşım trafik ve raylı sistemler konuşuldu.

 

TCDD 7.Bölge Müdürü Adem Sivri nazik ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yapılan ziyarette

Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Uğurlu ;

 

Planlı ve programlı çalışacağız.Şehirlerimizi "Hangi hizmeti yaparsak reklamımız olur?" diyerek yönetmeyeceğiz. Vatandaşlarımıza sunacağımız hizmetlerin vaktinde, eksiksiz, ihtiyaçlara göre ve sistematik bir şekilde yerine getirilmesini sağlayacağız.

İşi ehline vereceğiz.

 

Ehil ellerle yapılan iş kaliteli, hızlı ve düşük maliyetle yapılacak. "Akrabalık bağım olmadığı için işe alınmadım." diye bir cümle artık tarihe karışacak. İşin gerektirdiği niteliğin dışında hiçbir ayrım gözetmeyeceğiz.

 

Kapımız, her zaman ve herkese açık olacak.Kapalı kapılar ardında vatandaştan uzak ama sözde vatandaş için çalışan anlayışı ortadan kaldıracağız. Kapılarımız tüm halkımız için sonuna kadar açık olacak. Vatandaşımızın her derdi bizim derdimiz olacak.

 

Bankalar caddesinden ya da Basın caddesinden geçen herkesin karşılaştığı trafik çilesini ortadan kaldırmak için yeni düzenlemeler yapılacak.En önemli olarak üstünde duracağımız hususların başında ulaşım gelmektedir. Çağdaş bir kent’in olmazsa olmaz kuralı olan kesintisiz ve rahat bir trafik akışıdır.

 

Afyonkarahisar’ımız önümüzdeki dönemde; Alt ve üst geçitler.Köprülü kavşaklar Uygun güzergahlarda Bisiklet yolları,Yeni kavşak düzenlemeleri yapılacak,Trafik , Ulaşım ve otopark sorunu uzmanlarında yardımıyla çözülecek. Otopark Sıkıntısı Ortadan Kaldırılacak.otoparklar yapılacak ve özel sektör de bu konuda teşvik edilecektir.Ayrıca yeni inşaatların mümkün olanlarında otopark yapımı mecbur kılınacaktır.

 

Şehir ana giriş yollar karayollarına ait olmakla birlikte gerekli görüşmeler yapılarak kavşaklar şehri Afyonkarahisar’ımıza özel kavşak düzenlemeleri yapılacaktır.

 

Alt ve üst geçitler belirlediğimiz noktalarda gerçekleştirilecektir.

Böylece şehir merkezine gelecek araçların ana arterdeki yoğunluğu düşürülecek, trafiğin hızlandırılması ve zaman kayıpları azaltılacaktır.