SAADET PARTİSİ AFYONKARAHİSAR İL BAŞKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI:



Yaşanabilir şehirler, beldeler kurmak için yola çıkıyoruz. Bu seçimler “Böyle gelmiş böyle gitmez” diyen, “Çare Var” diyen Saadet Partisinin zaferi ile sonuçlanacaktır.

Seçimlere çok az bir zaman kalmıştır.Bu kıymetli zaman diliminde gece gündüz çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Toplumumuzun her kesimine ulaşarak efsane ‘Milli Görüş’ Belediyeciliğini anlatacağız. Bunun için en önemli sermayemiz ‘zaman’dır. Milli Görüş mensubu demek, her işini ‘ihsan’ mertebesinde yapmak demektir. Bu çalışmalarda en çok dikkat edilecek olan hususlardan biri ise halkla ilişkilerde ‘temel kurallarımızı’ en iyi bir şekilde uygulamaktır. Biz sadece bu seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışıyoruz. Belediye Başkanı halkı yönetmek için değil halka hizmet için seçilir. Bu da Belediye’nin imkânlarını halk için kullandırmakla olur. Saadet Partisi’nin tüm adayları bu gaye ile yola çıkıyor.

Bize emanet edilen paraya ve belediye mülküne, yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacağız. İnsana ve tüm canlılara saygılı , bunların değerini bilen. Daima halkla beraber, istişareyi ilke edinen belediye yönetimi olacak. Şeffaf, güler yüzlü ve dürüst yönetim, adil, tarafsız ve rüşvetsiz hizmet sağlanacak. Rüşvet alanda verende mel’un dur” tabelasını belediye binasının girişine asacağız.Birlikte temiz yönetim , rant merkezli değil, hak merkezli dönüşüm sağlanacaktır.

Tüm İlçe ve Beldelerde aday çalışmalarını tamamlayıp , 31 Mart yerel seçimlerine tüm il, ilçe ve beldelerde seçime gireceğiz.

Tüm Afyonkarahisar’a hayırlı olsun.

SAADET PARTİSİNİN BELİRLENEN AFYONKARAHİSAR İLÇE VE BELDE

BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

HASAN BALYALI SAADET SANDIKLI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

YAŞAR KARAKAYA SAADET DİNAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

ALİ BAŞPINAR SAADET İSCEHİSAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

ERHAN AKPINAR SAADET BAYAT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

HALİL YAVUZ SAADET BEYYAZI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

FARUK ÖLMEZ SAADET DİŞLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI