Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri

Afyonkarahisar Retina Hastaları Dayanışma Derneği olarak derneğin tanıtımı ve projeleri hakkında bilgi vermek amacıyla Ankara’da bir dizi ziyaret gercekleştirdi.

 

 

Ziyaretlerin ilkini TBMM’de Trabzon Milletvekili Av. Salih CORA’yı (Türkiye-Romanya Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı,Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi) makamında ziyaret ederek başladı.

 

Ziyarette Retina Hastaları Dayanışma Derneği yönetim kurulu başkanı Mesut YURT,başkan yardımcısı Öznur KIRMAN ve yönetim kurulu üyeleri Av. Bahattin EĞRET,Cetin SARIGÜL,Mert ŞAHİN ve göz hastalıkları uzmanı Doc.Dr. Reşat DUMAN hazır bulundu .

 

 

Ziyarette yönetim kurulu başkanı Mesut YURT ülkemizde ilk ve tek olan derneğimizin kuruluş amacı,işleyişi ve hedefleri hakkında vekilimizi bilgilendirdi, Doc. Dr. Reşat DUMAN göz hastalıkları ve Retina rahatsızlığının tedavisi ve bu konudaki gelişmeler hakkında vekilimize küçük bir sunum gerçekleştirdi. Vekilimiz ise derneğimize her türlü desteği vereceğini ifade ederek yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

Ziyaret gayet samimi bir ortamda gercekleşti,hatıra fotografını çekilmesiylede son buldu.